✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
🍃Sjekk ut vårt HØSTSALG🍃
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

Motorola Babycall VM44 Connect

  • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
  • Lynrask levering Lynrask levering
Fri frakt
Se og hør babyen din hvor som helst. Overvåk barnerommet ditt med Motorola VM44 CONNECT. Mens du er hjemme kan du bruke den store 4,3-tommers skjermen for å få et klart syn på den lille. Last ned Motorola Nursery-appen på smarttelefonen eller nettbrettet for å streame video i HD når du er på farten. Få en nær oppvisning av den lille ved hjelp av den digitale zoomfunksjonen. Overvåk romtemperaturen for å sikre at barnerommet er behagelig for babyen din. Snakk med og hør den lille hjemmefra eller på farten med toveis snakkefunksjonen og berolig din lille til å sove med en vuggevise eller beroligende lyd, uten å gå inn i barnerommet
kr 2199. -
Bestillingsvare
❤ Legg i ønskelisten
  • Toveis snakkefunksjon
  • Romtemperaturovervåking
  • Sikker og privat tilkobling
  • 24-timers overvåking og streaming inkludert

Du kan til og med lage dine egne lydopptak og beroligende lyder for å spille for babyen når du er borte, via Motorola Nursery-appen.
Wi-Fi®-tilkobling for visning mens du er på farten; 2,4 GHz FHSS trådløs tilkobling for visning i hjemmet. 4,3" diagonal fargeskjerm med støttestativ. Digital zoom. Toveis snakk. Romtemperaturovervåking. Infrarødt nattsyn. Opptil 300 m rekkevidde. Visuell lydnivåindikator. Mikrofon med høy følsomhet. Volumkontroll. Varsler om rekkevidde og lavt batteri. Sikker og privat tilkobling.

Pakken inneholder
Baby monitorkamera
Foreldreenhet
2 strømadaptere
Hurtigstartsguide

Merke: Motorola
Varenummer: 43789
EAN: 5055374710210
Varenummer: 760319
Lagerstatus: Bestillingsvare