✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Informasjon om levering⚠️
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

Bedriftskunder B2B

Vi i Mimmis.no ønsker Mimmis bedriftskunder hjertelig velkommen!
Vi er stolte av å tilby anerkjente varer til både barnehager, institusjoner, kommuner og overnattingssteder i Norge.

Her er noen fordeler ved å handle hos oss:

  • Bredt utvalg: Vi har et omfattende sortiment av baby- og barneutstyr, inkludert barnevogner, bilstoler, vognposer, babycalls, barnesikring og leker.
  • Prisgaranti: Vi har til enhver tid matchet laveste markedspris, slik at du kan være sikker på at du alltid får den beste prisen hos oss.
  • Rask levering: Vi sørger for lynrask levering, slik at du som bedriftskunde kan forvente like rask levering som vi er kjent for i privatmarkedet.
  • Proffselger: Vår dyktige proffselger Eirik Solheim er tilgjengelig på telefon 98086368 eller via e-post eirik@mimmis.no. Han hjelper deg å finne de rette produktene for din bedrift.
  • Enkel bestilling: Du kan enten handle direkte i nettbutikken og velge "bedrift" i Klarna Kassen. Ellers kan du enkelt sende din bestilling på e-post til Eirik!
  • Egne vilkår: For alle bedriftssalg gjelder våre vilkår for salg til bedrift. Frakt faktureres med kr 129 per kolli.
  • Forhandlerpriser: Dersom du ønsker å bli Mimmis-forhandler, vil du kunne kjøpe flere av våre varer til videresalg, til rabattert pris. Kontakt Eirik for å søke om å bli forhandler.

Dersom du er bedriftskunde og sender en bestilling til oss, gjelder disse frakt og leveringsvilkårene, samt garanti og reklamasjonsregler etter næringskjøp. Våre øvrige garantier bortfaller om ikke annet er avtalt.

Vi ser frem til å betjene deg som en verdifull bedriftskunde! 🌟

Besøk oss på Mimmis.no for å utforske vårt store utvalg av babyutstyr og barneutstyr. Velkommen! 😊

Mimmis Bedrift B2B