✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
🍃Sjekk ut vårt HØSTSALG🍃
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

Axkid ONE+ 2 Bakovervendt Bilstol, Granite Melange

  • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
  • Lynrask levering Lynrask levering
Sjekk prisen
Fri frakt
Axkid One+ 2 er et bakovervendt bilsete som leveres med nyfødt innlegg, og gir overlegen sikkerhet og ekstra god benplass. Monteres på sekunder i bilens ISOFIX-fester, og godkjent for barn opp til 7 år/125cm/23kg
kr 8335. -
Bestillingsvare
❤ Legg i ønskelisten
  • Bakovervendt lengst av alle - Opplev den ultimate bakovervendte bilstolen, Axkid One +2. Med en revolusjonerende design og teknologi som gir den lengste og letteste bakovervendte reisen på markedet.
  • Enestående rekkevidde og vektgrense - Godkjent i henhold til det nyeste R129-regelverket, og tillater bakovervendt bruk opptil 7 år (125 cm og 23 kg).
  • Innovativ glidefunksjon - Lar deg enkelt justere bilstolen fremover eller bakover med bare ett klikk, for å gi mer plass til barnet eller passasjeren foran.
  • Enkel ISOFIX-montering - Gjør installasjonen rask og sikker med bare to ISOFIX-fester og et støtteben.
  • Lett og kompakt design - Veier bare 9,5 kg og passer i de fleste biler, selv de minste.
  • Nyfødt innlegg - Gjør at du kan bruke bilstolen allerede fra 40 cm, med et mykt og behagelig innlegg som gir optimal støtte og sikkerhet for de minste.

Axkid One +2

Den ultimate bakovervendte bilstolen

Axkid One +2 er en banebrytende bilstol som gir deg muligheten til å reise bakovervendt lengst av alle. Med en unik konstruksjon som kombinerer stål og aluminium, er den både lett og sterk, og gir optimal beskyttelse for barnet ditt. Axkid One +2 er også designet for å være komfortabel og praktisk, med en ergonomisk sitte- og liggestilling, et pustende setetrekk, og en innovativ glidefunksjon som gir deg full fleksibilitet.

Utfordrer grensene for bakovervendte bilstoler

Bakovervendte bilstoler er bevist å være opptil fem ganger sikrere enn fremovervendte. Derfor har Axkid One +2 satt en ny standard for bakovervendt reise, med en rekkevidde på opptil 125 cm og en vektgrense på 23 kg. Dette betyr at barnet ditt kan sitte bakovervendt i opptil 7 år, noe som er langt over det europeiske gjennomsnittet. Axkid One +2 er også godkjent i henhold til det nyeste R129-regelverket (i-Size), som stiller høyere krav til sikkerhet og kompatibilitet.

En lettvekter med høy ytelse

Axkid One +2 er den letteste bakovervendte bilstolen på markedet, med en vekt på bare 9,5 kg. Dette gjør den enkel å håndtere og flytte mellom ulike biler. Bilstolen har også et kompakt design som passer i de fleste biler, selv de minste. Bilstolen kan monteres i hvilken som helst posisjon i bilen med ISOFIX-fester, noe som gir deg mer fleksibilitet og valgmuligheter.

Axkid One +2 glidefunksjon

En smart glidefunksjon for mer plass og komfort

En av de mest imponerende funksjonene ved Axkid One +2 er den smarte glidefunksjonen, som lar deg enkelt justere bilstolen fremover eller bakover med bare ett klikk. Dette gir deg muligheten til å gi mer plass til barnet eller passasjeren foran, avhengig av situasjonen. Glidefunksjonen gir opptil 30 cm ekstra benplass for barnet, noe som gjør reisen mer behagelig og hyggelig. Glidefunksjonen påvirker heller ikke sikkerheten til bilstolen, da den er testet og godkjent i alle posisjoner.

En komfortabel og pustende bilstol for barnet ditt

Axkid One +2 er også designet for å gi barnet ditt en komfortabel og pustende sitteopplevelse. Bilstolen har et ergonomisk sete som gir god støtte og en naturlig liggestilling. Setetrekket er laget av et mykt og slitesterkt stoff som er enkelt å rengjøre. Setetrekket har også et 3D-mesh-system som gir god ventilasjon og luftsirkulasjon, noe som hjelper med å regulere barnets temperatur under lange turer.

En svensk kvalitetsbilstol med høy sikkerhet

Axkid One +2 er en svensk kvalitetsbilstol som er utviklet med høy sikkerhet i fokus. Bilstolen har et integrert sidekollisjonsbeskyttelsessystem (ASIP) som gir ekstra beskyttelse i tilfelle en sidekollisjon. Bilstolen har også et fem-punktssele-system med en magnetisk seleholder som gjør det enkelt å feste og løsne selen. BILT-applikasjonen støtter også foreldre med en enkel trinnvis interaktiv 3D-installasjonsguide for både bilstolen og barnet.

Et nytt og forbedret småbarnsinnlegg for de minste

Axkid One +2 leveres med to innlegg. Et nyfødt innlegg som du bruker fra 40cm, og et et nytt og forbedret småbarnsinnlegg. Småbarnsinnlegget er laget av et mykt og behagelig materiale som gir optimal støtte og sikkerhet for de minste. Småbarnsinnlegget har også en annen utforming og materiale enn det gamle, som var laget av isopor. Det nye innlegget har en bedre passform og komfort for barnet, og er enkelt å feste og løsne etter behov.

OBS: Knappen på anti-rotasjonsbøylen kan lage litt vibrasjonslyd under kjøring.
Dette kan oppleves som litt forstyrrende, men er ikke en feil med bilstolen.

Merke: Axkid
Varenummer: 43976
EAN: 7350057586693
Varenummer: 25120121
Lagerstatus: Bestillingsvare