✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Sjefen har dratt på ferie 🏖️🦩 Vi tømmer lageret! 🏢
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

Axkid Minikid 4 Bakovervendt Bilstol, Granite Melange

 • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
 • Lynrask levering Lynrask levering
Sjekk prisen
Fri frakt
Populær 🔥
100+ Solgte
Axkid Minikid 4 er den nyeste, sikreste og mest romslige bilstolen i Minikid-serien. Opptil 30cm benplass, rask installasjon på kun 60 sekunder, dynamisk nakkestøtte og brukstid frem til barnet er 36kg gjør dette til en favoritt!
kr 5178. -
Bestillingsvare Lengre leveringstid

Produktbeskrivelse

 • Bakovervendt enda lenger – Oppdag det nyeste tilskuddet i den prisbelønte familien av bakovervendte bilseter, Axkid Minikid. Med innovative og elskede funksjoner samt en imponerende lang rygglengde for sikkerhet og komfort. 
 • Maksimert og unik rekkevidde – Godkjent i henhold til det nyeste R129-regelverket, Plus-testet, og tillater bakovervendt bruk opptil 7 år (125 cm og 36 kg).
 • Dynamisk hodestøtte-teknologi – tilpasser seg automatisk til barnets størrelse eller tilbyr 14 faste posisjoner for optimal sikkerhet og komfort.
 • Installasjon på 60 sek – Å installere Minikid 4 er enkelt med sine automatiske nedre tøyler og det enkle installasjonssystemet. Bare rist setet på plass for en sikker passform.
 • Opptil 30 cm beinplass – Minikid 4 tilbyr rikelig med benplass uten å gå på kompromiss med sitt kompakte design, noe som gjør det ideelt både for små og større biler.

Den nye Minikid 4

Minikid 4 er en trygg og romslig bilstol med omfattende smarte funksjoner. Minikid-familien er designet med en svensk sikkerhetsmentalitet i sitt DNA, noe som gir behgagelig bakovervendt bruk opptil 125 cm og 36 kg. For maksimal sikkerhet har Axkid Minikid 4 bestått verdens tøffeste krasjtest - den svenske Plus-testen.

Utfordrer lengde- og vektgrenser for bakovervendte bilstoler

Bakovervendte bilstoler er bevist å være opptil fem ganger sikrere enn fremovervendte. Derfor har Minikid 4 fått en økning på rygglengden på omtrent 10 cm (!!) sammenlignet med forgjengeren (Minikid 2). Denne store økningen i rygglengden, sammen med den imponerende vektgrensen på 36 kg, gjør at barnet ditt kan sitte bakovervendt i lengst mulig tid.

En familiehelt gjennom tidene

Axkid Minikid 4 er det nyeste tilskuddet til Axkids utvalg av innovative, trygge og Plus-testede bilstoler. Bygd på suksessen til Minikid-konseptet, som har vært en familiehelt i mange land i over 10 år, har Axkid gjort flere viktige oppdateringer for å forbedre barnets komfort og sikkerhet under bilreiser. Det som skiller Minikid 4 fra sin forgjenger er forbedrede funksjoner for komfort og sikkerhet. Den helt nye tekstilen er nå enda mykere og mer pustende, og gir barnet ditt en komfortabel sitteopplevelse. Det nye tekstildesignet inkluderer også en avtagbar komfortabel ryggpute som er valgfri og tilgjengelig for å optimalisere opplevelsen av bilstolen. Vi har også redesignet hodestøttegeometrien for å forbedre passformen og posisjonen til barnet ditt, og gir støtte til barnets hode og nakke. Småbarnsstøtteputen er også oppdatert for å forbedre støtten for de minste barna og oppnå den ideelle og sikreste posisjonen i bilstolen.

Minikid 4: Den tilpasningsdyktige bilstolen som vokser med barnet ditt

Minikid 4 er også designet for å være fleksibel og tilpasningsdyktig til barnets behov. Den dynamiske hodestøtte-teknologien justerer seg automatisk etter barnets lengde og størrelse, og sikrer riktig posisjonering og sikkerhet. Hvis du foretrekker en fast hodestøtteposisjon, kan du velge blant 14 faste posisjoner. Hodestøtten er også designet med en kraftabsorberende teknologi og en form som gjør det enkelt for barnet ditt å se ut av vinduet.

Opptil 30 cm benplass for barnet ditt

En av funksjonene til Minikid 4 er dens generøse benplass, som gir opptil 30 cm ekstra plass for barnet ditt. Det kompakte designet gjør det enkelt å installere i selv de minste bilene, og den kan monteres i hvilken som helst posisjon i bilen uten å være avhengig av ISOFIX-fester. Dette gir foreldre fleksibilitet til å tilpasse bilstolene til familiens behov, enten det betyr å installere tre i rekke på baksetet eller ha en på forsetet.

Rask og sikker installasjon på bare 60 sekunder

En annen imponerende funksjon ved Minikid 4 er det enkle installasjonssystemet. Med en unik 6-trinns installasjonsguide tar det bare 60 sekunder å installere bilstolen, noe som reduserer risikoen for feil installasjon. BILT-applikasjonen støtter også foreldre med en enkel trinnvis interaktiv 3D-installasjonsguide for både bilstolen og barnet.

Forbedre barnets komfort med Minikid 4 bilstol

Komforten er ikke kompromittert i Minikid 4. Designet har en ergonomisk sitte- og sovestilling, og Sleep Well System tilbyr flere liggestillinger for barnet ditt, avhengig av alder, lengde og baksetevinkel. Småbarnsstøtteputen er også designet med memory foam og mesh-stoff for ekstra komfort og luftsirkulasjon.

Verdensledende sikkerhetssystem fra Sverige

Axkid Minikid 4 er utstyrt med et førsteklasses sele- og sikkerhetssystem fra den svenske teknologileverandøren Holmbergs®. Hver eneste komponent, fra spenne til belte, er testet utover regelverket for å sikre overlegen kvalitet og en ytelse som skiller seg ut som en verdensleder.

Merke: Axkid
Varenummer: 47214
EAN: 7350057589663
Varenummer: 22150221
Lagerstatus: Bestillingsvare

Frakt og Leveringstid

 • Denne varen er ikke lager hos oss, men vil bli bestilt inn til deg og avsendt så snart den kommer inn til lager.
 • Gratis frakt! - Vi har fri frakt på ordre over 1499.- Dette gjelder standard postpakke.
 • Ekspressfrakt med Bring Express og Widerøe koster fra kr 129 - og dersom dette er tilgjengelig på ditt postnummer vil du få det som et alternativ i kassen.
 • Gjennomsnittlig leveringstid hos Mimmis er tre dager fra bestilling til levering.
 • Vi har fri retur ved bytte.

Kundevurderinger