🏡 Fri hjemlevering over kr 999.- 🏡
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Hoppekids Kiste m/ Hjul

kr 1899. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Legetøjskisten fra Hoppekids er smart og nem at flytte med. Hjulene gør kisten nem at flytte med og designet, samt soft close-funktionen gør det sværere for små fingre at komme i klemme. Kisten er fremstillet i FSC®-sertifisert træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.

I legetøjskisten fra Hoppekids er der plads til alle barndomsskattene og alt det fineste legetøj. Det store rum giver gode opbevaringsmuligheder – hvad enten det er byggeklosser, dukker eller klæd-ud-tøj.

Låget og designet i toppen af kisten gør det svært for små fingre at komme i klemme, fordi der er soft-close funktion og udskæringer. Det gør kisten nemmere og mere sikker at betjene for familiens mindste medlemmer. Samtidig sikrer soft-close-funktionen at låget ikke smækker uventet.

De låsbare hjul på kisten gør kisten nem at flytte rundt med. Låsefunktionen sikrer at kisten står helt stille, når behovet er til det.

Kisten er fremstillet i FSC® (FSC-C109484)-sertifisert træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige kemikalier.Produktinfo

Materiale: Furutre og MDF
Treverket er FSC® (FSC-C109484)-sertifisert.
Overflaten er behandlet med vannbasert lakk uten skadelige stoffer og unødvendige kjemikaler.
Rengjøring: Vaskes med oppvridd klut med mildt såpevann

Mål: B73xH45xD39 cm.

Kisten er udstyret med låsbare hjul og soft-close-funktion i låget.

Farge: HvitVårt varenummer: 11029
EAN: 5706558002699
Varenummer: 36-4248-82-000
Lagerstatus: Bestillingsvare