✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Informasjon om levering⚠️
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

UTGÅTT! Britax Flex Base - til babystol og småbarnstol

 • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
 • Lynrask levering Lynrask levering
Fri frakt
Populær 🔥
100+ Solgte
Britax Römer Flexbase er basen som brukes sammen med babystolen Britax Baby-Safe 5Z, Britax Baby-Safe 3, Britax Baby-Safe iSense, Britax Dualfix iSense og Britax Dualfix 3 i-Size. Flexbasen muliggjør 360 graders rotering, og enkel justering av sitte og liggeposisjon, samt at den på grunn av justeringen sikrer at du får korrekt vinkel i bilen.
kr 2995. -
❌ Utsolgt Kan ikke bestilles

Produktbeskrivelse

 • Kun base. Bilstol kjøpes utenom.
 • Modulær bekvemmelighet - kompatibel med flere bilseter
 • Justerbar vinkel - for den tryggeste og mest komfortable posisjonen for babyen din på skråstilte bilseter
 • Roterbar base - basen på barnesetene kan dreies 90 / 360 ° for enkel tilgang samt bruk forover eller bakover. OBS: Vi anbefaler kun å bruke Dualfix bakovervendt.
 • Nyfødt – 83 cm (≈ 15 måneder | 13 kg)En base, to stoler og fire års sikkerhet

Med FLEX BASE iSENSE er du klar for fire års praktisk sikkerhet på veien. Den modulære basen BABY-SAFE iSENSE, den nye BABY-SAFE 3 i-SIZE så vel som DUALFIX iSENSE – kan alle monteres på basen med bare et klikk. Den roterende funksjonen lar deg vri hvert sete mot bildøren, noe som gjør det enkelt å plassere og feste barnet ditt.

Modulær komfort og bekvemmelighet

Den modulære basen passer til BABY-SAFE iSENSE og DUALFIX iSENSE, så vel som BABY-SAFE 3 i-SIZE og følger den lille fra den første turen hjem og opp til og med fire års alder. Setene kan enkelt fjernes og monteres med bare ett klikk. Den lett tilgjengelige utløserknappen lar deg enkelt ta ut babybilstolen med håndtaket. I tillegg gir den justerbare anti-rotasjonsbøylen ekstra benplass når barnet sitter bakovervendt.

Gjør det alltid koselig

I biler med vinklede seter kan barnets hode tippe forover når det er montert i setet. Derfor kan FLEX BASE iSENSE justeres i seks forskjellige posisjoner for å gi den beste kombinasjonen av sikkerhet og komfort for den lille. Når det gjelder babybilstolene er det best å stille inn riktig vinkel før setet monteres og med DUALFIX iSENSE kan du justere vinkelen mens du kjører til en mer behagelig posisjon når barnet ditt sovner.

Gå til enkel tilgang - den roterbare basen

Alle kompatible seter til FLEX BASE iSENSE kan roteres mot den åpne bildøren, slik at du enkelt kan plassere og feste barnet ditt. Vi anbefaler å holde barnet bakovervendt i stolen så lenge som mulig.

ISOFIX skrallesystem

ISOFIX -skrallesystemet lar deg strekke ut ISOFIX -armene slik at du enkelt kan sette babystolbasen på plass eller fjerne den fra ISOFIX -festepunkter i bilen. Etter at ISOFIX -tilkoblingspunktene er koblet til, skyv basen til den rører bilens seterygg. Dette sørger for at babystolen ikke løftes oppover ved en eventuell kollisjon.

Modulært basesystem

Dem modulære FLEX BASE iSENSE er kompatibel med BABY-SAFE 5Z i-SIZE, BABY-SAFE iSENSE, BABY-SAFE 3 i-SIZE, og DUALFIX iSENSE.

Støttefot for høydejustering

Støttebenet gir ekstra stabilitet for babyens babybilstol via bilens gulv. Det minimerer vippe- og rotasjonsbevegelsen og reduserer de foroverrettede bevegelseskreftene som barnet ditt blir utsatt for i en krasjsituasjon, og hjelper til med å beskytte det. For en sikker montering kan støttebenet tilpasse høyden som passer best for bilen din. Den lettleste indikatoren skifter fra rødt til svart når støttebenet er riktig installert, og viser deg når støttebenet står godt plantet på bilens gulv. I tillegg vil støttebenet avgi et hørbart pip hvis det ikke er riktig montert, for å sørge for en sikker montering.

Justerbar støttebøyle

Støttebøylen bidrar ikke bare til å forhindre at bilsetet velter i en kollisjon, den kan også justeres med hele 8 grader. Dette lar deg enkelt justere støttebøylen mot bilens ryggstøtte og gir barnet ditt 10 % ekstra beinplass.

Britax Römer Pivot Link System

Dersom det forekommer kollisjonsstøt, vil vårt patenterte Pivot Link System rette kraften nedover (1) i bilsetet og så fremover (2). Dette reduserer faren for hode- og nakkeskader.

Justerbar vinkeloptimalisering

I biler med skråstilte seter kan det være en risiko for at barnets hode tipper forover, spesielt når de sovner i et barnesete. Med vår FLEX BASE iSENSE kan du enkelt justere vinkelen på barnesetet i seks forskjellige posisjoner, for å gi en mer ergonomisk, men likevel sikker posisjon for barnet ditt under enhver reise og i hvilken som helst bil.

Lett tilgang

Den roterende funksjonen på basen lar deg vri setet mot bildøren, slik at du enkelt kan ta barnet ditt inn og ut av setet.

Enkel lagring

Vi vet at småbarnsforeldre har mange babyartikler å lagre, så vi har designet babybilstol-basen med praktisk oppbevaring i tankene. Støttebenet brettes sammen slik at du enkelt kan pakke den bort i bilens bagasjerom eller hjemme. Ved å brette foten under setet deaktiveres også sikkerhetssignalet fra støttebenet for en lydløs lagringsløsning.

Montering med i-Size

Barnesetet skal festes til ISOFIX-forankringspunktene i kjøretøyet. ISOFIX er et standardsystem for tilkoblingspunkter som finnes i de fleste biler. Dette sikrer en trygg og fast forbindelse mellom barnesetet og bilen.

FLEX BASE iSENSE-spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av et støtteben som gir maksimal stabilitet.

Våre i-Size-baser passer til alle i-Size-godkjente sittestillinger, så sjekk bilhåndboken for i-Size-godkjente sittestillinger i bilen din.

Montering med ISOFIX med støtteben

Barnesetet skal festes til ISOFIX-forankringspunktene i kjøretøyet. ISOFIX er et standardsystem for tilkoblingspunkter som finnes i de fleste biler. Dette sikrer en trygg og fast forbindelse mellom barnesetet og bilen.

FLEX BASE iSENSE-spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av et støtteben som gir maksimal stabilitet.

Sjekk biloversikten vår eller FIT FINDER® på produktsiden for å se om babystolbasen er kompatibel med bilen din.

Spesifikasjoner

 • Produktvekt: 9.5 kg
 • Høyde: 43.5 cm
 • Bredde: 44 cm
 • Dybde: 66 cm
 • Dimensjoner (H x B x D): 43.5 x 44 x 66 cm
Merke: Britax
Varenummer: 36418
EAN: 4000984711691
Varenummer: 2000037579
Lagerstatus: Utsolgt

Frakt og Leveringstid

 • Denne varen er ikke lager hos oss, men vil bli bestilt inn til deg og avsendt så snart den kommer inn til lager.
 • Gratis frakt! - Vi har fri frakt på ordre over 1499.- Dette gjelder standard postpakke.
 • Ekspressfrakt med Bring Express og Widerøe koster fra kr 129 - og dersom dette er tilgjengelig på ditt postnummer vil du få det som et alternativ i kassen.
 • Gjennomsnittlig leveringstid hos Mimmis er tre dager fra bestilling til levering.
 • Vi har fri retur ved bytte.

Kundevurderinger