Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Aeromoov Pop-up Reiseseng, Sand

kr 1499. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Pop-up reiseseng som foldes opp på 2 sekund. Fungerer også som alternativ til Pop-up UV-telt, lekegrind osv. Den er allsidig, lett og enkel i bruk. Du vil elske den!

Lett: AeroMoov Pop-up Reisesengen er veldig lett - den veier mindre enn 5kg!
Kompakt: AeroMoov reiseseng leveres i en vekse som er liten og smal. Du får plass til den i skapet ditt, under trappen, bak noe eller ved siden av noe. Og selvfølgelig i bagasjen din når du skal på reise!
Allsidig: En Aeromoov Reiseseng har mange bruksområder: Overnatting hos besteforeldre? En tur på STRANDA?, eller bare en tur ut i hagen? Uanset brukrsområde passer din Aeromoov Popup Reise seng perfekt!
2-nivåer: Reisesengen har to nivåer så du ikke trenger å strekke deg så langt for å få tak i den sovende nyfødte babyen. Så senker du babyen ned etterhvert som den lærer seg å sitte selv
Leveres med madrass i høy kvalitet: Aeromoov er alltid kvalitet. Det gjelder også her. Sengen leveres med en 3cm PU madrass og er testet og godkjent iht EN716-1-2008 og A1-2013

Foldes opp - på 2 sekund!?

Ja, det er sant. Med litt øving klarer du det på to sekund. Vi brukte ca et halvt minutt på å pakke den opp og ned - første gang vi prøvde.!
Se selv da vel:Vårt varenummer: 22882
EAN: 5413421811806
Varenummer: ATC11060-WS
Lagerstatus: Bestillingsvare
Merke: AeroSleep