✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Green Week 🍃 Spar opptil -65% nå!
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

Trampoline-guiden

Usikker på hvilken trampoline du burde velge? Her er noen av de vanligste spørsmålene våre kunder stiller.

 

Hvor stor plass har du?

Vi har trampoliner fra 200 cm  til 520 cm. Diameteren eller arealet er oppgitt i produktnavnet, for eksempel Favorit 430 er en trampoline med 430 cm diameter. 

Hva er forskjellen på Favorit og Champion?

Favorit er den budsjettvennlige modellen som passer for de fleste norske familier. Det er hele 8 års* garanti på rammen, noe som sikrer mange år med hoppeglede! Favorit 430 er kåret til Best i test av best-i-test.nu i 2021!

Champion er modellen for deg som ønsker det lille ekstra innen kvalitet. Champion-trampolinene har Twinspring-teknologi som gir større "perfekt" hoppeflate - den delen av matte som gir best spenst - og AirFlow-matter som slipper igjenom mer luft så man hopper høyere. Her får du hele 13 års* garanti på rammen! Champion 430 ble kåret til Beste Premiumvalg av Best-i-test.nu i 2021!

Hva betyr InGround, Grand og Ultim?

En Inground-trampoline er en nedgravbar trampoline. På den måten blir trampolinen et integrert feature i hagen og mindre prangende. Grand er navnet på de store, ovale trampolinene. Du finner Grand-versjonen av både Favorit og Champion. Ultim er navnet på firkantede trampoliner. Vi har firkantede trampoliner i Champion-serien. 

Må man ha sikkerhetsnett? 

I Norge er det påkrevd med sikkerhetsnett på vanlige trampoliner, altså trampoliner på stativ. Derfor selges alle våre vanlige trampoliner som pakker inkludert sikkerhetsnett. Til nedgravbare trampoliner er det ikke påkrevd med sikkerhetsnett, derfor får du kjøpt både trampolinepakke inkludert nett og kun trampolinen.  

Er stige inkludert til trampolinen?

Nei, stige kan kjøpes utenom. Se hvilken stige som passer din trampoline i stigenes produktbeskrivelse!

 

*Krever registrering av trampolinen på BergToys' sider.