✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Summer sales 🌞 Opptil 70% nå!
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

>> Tilbake til bloggen


Test av We Made Me Soohu bæreslynge

Hvorfor bære? 

Å bli båret har en positiv effekt på barns fysiske og psykiske utvikling. Barn som bæres er mer fornøyd, gråter mindre og er mer oppmerksomme. Noen fordeler med bæring: roer barnet, fremmer språkferdighetene, gjør deg til en mer oppmerksom forelder, gjør ammingen lettere, gjør det lettere å gå ut, gjør reising lettere, gjør livet hjemme enklere.

Se vårt store utvalg Bæreprodukter her » 

Om testerne: 
Ganske dreven bæremamma og mini på 1 år som har erfaring med sjal, ringslynge, forskjellige bæreseler og meh dai.

Vi har fått denne litt uvanlige bæredingsen på besøk fra Mimmis.
Den ligner veldig på en ringslynge og funker nesten på samme måte, men har to stropper og klips i stedet for ringer. 

Kjøp We Made Me Soohu her »

Slyngen kan brukes i 5 forskjellige bærestillinger, alle forklart og illustrert i medfølgende instruksjonsbok. Illustrasjonene viser forskjellige dyr som bærer barna sine, veldig søtt, selv om det nok hadde vært hakket enklere å forstå hvis det var brukt ekte bilder eller tegningene var av mennesker. I tillegg har We Made Me gitt alle bærestillingene nye navn, som «easy tiger», «march hare» og «side saddle», noe som fort kan bli en smule forvirrende. 

I bruk er den mest sannsynlig det bæretøyet som er raskest å få på plass, men det er dessverre også det fineste jeg kan si om den. Jeg er en størrelse bitteliten (162cm/xxs/xs) og kunne ikke for mitt bare liv få strammet godt nok, bærebarnet mitt er en helt normal 1 åring, men til og med da pappan (ca 180cm/L) fikk prøve var maks innstramming fortsatt ikke nok.  

Jeg holdt konstant en hånd på mini fordi han ikke satt trygt i slyngen. Hadde pappan hatt pupper hadde det mest sannsynlig fungert utmerket, dermed egner denne seg best for større bærere, mens små bærere bør se seg om etter annet bæretøy eller belage seg på bæring som ikke er handsfree. 

Slyngen har også vært innom to andre bærere, her følger noen av deres tanker: 

  • «Fin nybegynner slynge om en får hjelp til å stille den inn først. Den er dessverre vanskelig å stramme når babyen er i, men derimot lett å ta babyen utav og oppi når den er innstilt»
  • «Synes babyen satt fint i den, og synes det var fint at babyen fikk en «pute» i nakken når det skulle samles oppe heller enn under knærne.»
  • «Det var lite igjen å stramme når den satt skikkelig, og jeg er kraftig med stort brystparti så vil tro denne passer best til større mammaer.»
  • «Største minuset var at den var vanskelig å stramme, men alt i alt likte jeg den.»
  • «Gikk ikke an å stramme nok. Babyen min på 7kg satt ikke trygt oppi der og jeg måtte ha en hånd på henne hele tiden. Anbefaler den dessverre ikke.»

Fordeler: 

+ utrolig rask å ta på/få bærebarn på plass
+ kan vaskes i maskin
+ mykt stoff som gir c-kurve (om du får strammet nok)
+  lomme til mobil/nøkler/småting 

Ulemper:

— passer best store bærere
— eneste bærestilling som kan brukes fra 0-6mnd er vuggestilling som frarådes pga fare for tette luftveier og press på hofter.
— vanskelig å stramme når barnet er i slyngen

Se vårt store utvalg bæretøy her »

Konklusjon

Dette er absolutt et OK, kjapt bæretøy, men det funker bare for større bærere. Den burde uansett ikke brukes fra nyfødt og jeg vil heller anbefale nye bærere en Close Cabooelastisk sjal eller ringslynge

Karakter: Vi gir We Made Me Soohu bæreslynge 4.5 av 10 mulige poeng! 

  • Tester 1: 3/10
  • Tester 2: 8/10
  • Tester 3: 2/10 

Kjøp We Made Me Soohu Bæreslynge her »

Legg igjen din kommentar