Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Shnuggle

Shnuggle Basket eller Shnuggle vugge/moseskurv er et revolusjonerende produkt innen sin produktgruppe. I motsetning til andre moseskurver som er laget av flettet treverk er denne laget av 100% resirkulerbart polymer med bomulls håndtak. Dette minsker risikoen betraktelig for at barnet skal få en allergisk reaksjon mot stoffene. Det gjør også at den omtrent ikke lager lyd når barnet beveger seg og gjør det dermed enklere for barnet å sove. Samtidig er den mye enklere å vaske enn treverk og varer derfor mye lenger. Vuggen har en bra størrelse på 90 x 45 x 25 cm samt meget god ventilasjon for å sikre at barnet får rikelig med luft. Det følger med madrass på 74 x 28 cm og man kan også kjøpe stativ til vuggen som passer perfekt og ser meget bra ut.

Dreami er et produkt som er i samme kategorti som Shnuggle Basket. Dreami er derimot et produkt som er enklere å flytte rundt på om man ønsker å flytte på den eller ta den med i bilen, i parken, til bestemor, på ferie osv. Dette grunnet at den har håndtak på begge sider og har ikke kragen som Shnuggle Basket har. Madrassen i Dreami er også noe høyere standard. Når man kjøper Dreami får man også med stativ som kan gjøre Dreami om til en vugge i samme pakken.

Shnuggle Bath er et nytt og innovativt bad til barnet. Den spesielle, men smarte formen gjør at barnet sitter oppreist i en behagelig stilling, samt at der er et «hakk» nederst i badet som gjør at barnet ikke sklir. Det kan være en utfordring å for eksempel fylle hendene med såpe samtidig som man skal forhindre at barnet sklir under vann. Dette er ikke noe problem med Shnuggle bath. Produktet trenger ikke så mye mer introduksjon, resten kan du se på videoen under.