✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

>> Tilbake til bloggen


KIDFIX i-SIZE - Testvinner fra Britax Römer


Den sikreste beltestolen ifølge StiWa/ADACs siste test av bilstoler høsten 2022.

KIDFIX i-SIZE er designet og godkjent etter den nye i-SIZE standarden, og er Britax Römer sin sikreste KIDFIX til nå. Nå støttes også dette av uavhengige StiWa/ADAC som har utstedt den til testvinner i sin seneste test av bilstoler, som ble offentliggjort 25.oktober 2022.

KIDFIX i-SIZE som er designet, utviklet og produsert i Tyskland, var den beste stolen i kategorien «Child 100-150 cm». (Altså bilstoler til større barn, beltestol og andre bilstoler til store barn - anbefalt fra tidligst 5 år) Resultatet er delt opp i følgende faktorer: sikkerhet, håndtering, komfort og innhold av farlige stoffer.

Kjøp Britax Kidfix i-Size beltestoler her >>


Styrkene til KIDFIX i-SIZE inkluderer lav risiko for skade ved frontkollisjoner, meget lav risiko for skade ved en sidekollisjon, meget lite innhold av farlige stoffer, en stabil og enkel installasjon med meget liten risiko for feilbruk.
KIDFIX i-SIZE er også lav av vekt og komfortabel både for barnet i bruk samt for voksne ved håndtering – Komfort og praktiske løsninger er standard med KIDFIX i-SIZE. Det myke stoffet er behagelig, og ventilasjonshull plassert på utsiden sørger for at barnet reiser komfortabelt over lengre tid. Stolens smale design gjør at det kan plasseres 3 stk KIDFIX i-SIZE i baksetet på mange ulike biler.

Se vårt utvalg av Britax Kidfix i-Size beltestoler her >>

KIDFIX i-SIZE er produsert på Britax Römer sin fabrikk i Tyskland, og den korte avstanden mellom Tyskland og Norge hjelper med å forkorte avstanden produktet transporteres. Dette minimerer avtrykket på miljøet. Emballasjen i produktet er også erstattet med bærekraftige alternativer som f.eks. plantebaserte poser samt resirkulerte kartonger.

Britax Römer har nok en gang bevist sin evne til å utvikle og produsere noen av de mest sikre og brukervennlige bilstolene. Resultatet av testen viser spesielt at stolen har blitt produsert med tanke på sikkerhet og beskyttelse.



Legg igjen din kommentar