✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Lagersalg! 📢 Spar opptil 74% her
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

>> Tilbake til bloggen


Julianne tester Axkid sparketrekk

Hvorfor bruke sparkebeskyttelse med nettbrettholder?

Vi velger å bruke sparkebeskyttelse med plass til nettbrett da vi kjører lange bilturer flere ganger i året, opp mot 8-10 timer i et strekk. Og da er det godt for ungene å ha noe avbrekk med film på nettbrett underveis. Lommene på sparkebeskyttelsen brukes til spyposer, servietter og noen smoothieposer. Helt genialt! Vi kjøpte disse fordi vi nå skulle på bilferie, kjøre i 2 uker over alt i landet, og dette ville også beskytte bilens sete fra slitasje fra stolene, sand fra strender, oppkast, is, og annet søl.

Kjøp Axkid Deluxe Sparkebeskyttelse med Nettbrettholder her »

Sparkebeskyttelse med plass til nettbrett eller ikke?

Nå har det seg slik at Axkid sitt sparketrekk er et av få som er kræsjtestet med nettbrett i bakovervendt, og derfor valgte vi å kjøpe dette slik at vi får i pose og sekk – plass til nettbrett ved behov, og ellers så brukes det til diverse andre ting, som spyposer, servietter, bleie og lignende.

Sikkerheten er veldig viktig, så hadde ikke Axkid sitt vært kræsjtestet hadde vi valgt et sparketrekk med nettbrettholder fra en leverandør som var kræsjtestet. Muligheten for bruk av nettbrett var avgjørende for oss som har flere barn enn en gjennomsnittsfamilie, litt for vår egen del som foreldre – ro i bilen innimellom – , men da også for ungene, det er fryktelig langt for dem å kjøre opp mot en hel dag. 

Se vårt store utvalg Axkid bilsikring her »

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket var meget bra, esken var nesten luksuriøs! Antisklien bak på ryggen var rikelig og hele produktet virket som et kvalitetsprodukt. Min mann tok straks med seg sparketrekkene ut i bilen og prøvde engasjert. Men han kom inn lettere skuffet og litt småirritert – det var jo ikke hull til verken lader eller headset og tanken på at vi skulle høre latteren til Peppa Gris i 8 timer lang e18 var en dealbreaker.

Funksjon i praksis

Dette er ikke det første sparketrekket vi har vært borti i løpet av alle disse årene, så å feste det ble for oss relativt lett. Men det tror jeg det vil være for de fleste.

Antisklien funker utmerket, det er lett å feste bilstolene oppå, det sklir lite eller ingenting. Vi har hatt det under en Axkid Minikid i fremsete og en Britax Max Way på midterste rad. Vi prøvde det under en Britax Swingfix , men da kom nettbrettholderen under støttebøylen, så stoler med denne støttebøylen er ikke sikkert passer sammen med dette sparketrekket. (Dette kommer jo også ann på biltype).

Det var lett å bruke nettbrettet underveis, plasten dempet ikke følsomheten på skjermen, så vi slapp å ta nettbrettet ut når film skulle byttes. Eneste var at plasten krøllet seg litt i de øverste hjørnene, men dette hadde lite eller ingenting å si. Lommene er åpne, slik at når en serviett eller spypose måtte fort frem, så var det bare å stikke hånden ned i, slapp borrelås eller annen lukkefunksjon.

Axkid sin sparkebeskyttelse gir god beskyttelse til bilens sete, og det er lett å ta det ut å riste det underveis, noe vi gjorde opp til flere ganger – is, sand, kjekssmuler osv samlet seg i trekket.

Minuset med sparketrekket er at det ikke er hull til lader eller headset, for oss ble dette avgjørende og vi har nå bestilt trekk fra en annen leverandør til neste biltur. Det å ta det ut å lade ble irritasjonmoment, og latteren til Peppa Gris ble uutholdbar etter hvert. Vi fikk tips om å snitte hull med en kniv, men man bør holde seg unna det å lage egne improvisasjoner på sikkerhetsutstyr. 

Se vårt store utvalg Tilbehør til Bilstoler her »

Pluss:

  • Lett å montere
  • Utmerket antiskli på baksiden
  • Gode, lettvinte lommer
  • Prisen
  • Kræsjtestet (!)

Minus:

  • Ikke hull til lader/headset
  • 3-åringen syns det kunne kommet i rosa

Min vurdering

Dette sparketrekket er lettvindt i bruk, det sitter godt i bilens sete. Det er lett å rengjøre, nettbrettet sitter godt, og man kan styre nettbrettet godt gjennom plasten. Prisen er bra og ikke minst – det er kræsjtestet! Men pga manglende hull til lader og headset så må vi gi den trekk og den får 6 av 10 mulige stjerner.

GÅ TIL: Kjøp Axkid "Godkjent" Nettbrettholder / Sparkebeskyttelse her »

Legg igjen din kommentar