✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering fra kr 49
VINTERSALG! 🔥 Opptil -90% på nesten HELE butikken
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Horigen

Se vårt tilbud på Horigen Brystpumper. Vi har et godt utvalg av både elektriske og manuelle brystpumper for ett eller to bryst (dobbeltpumper). 

Hvem er Horigen?
Horigen er et nytt merke i Norge - men er internasjonalt en velkjent og velrennomert produsent av brystpumper. De er spesielt kjent for sine myke, enkle og effektive 3D Brystpumper, som har vunnet best i test, Baby Innovation Award 2017, samt den prestisjetunge førsteplassen i Consumer Awards 2017 på Kind und Jugend i Tyskland.
Brystpumpene fra Horigen er for enhver mor som ønsker å pumpe morsmelken mykt, enkelt og effektivt.
Horigen brystpumpene har digital skjerm, hvor du enkelt kan se eller endre pumpemodus, justere styrken og se varigheten. 2-fase teknologien gir deg to pumpemoduser og muligheten til å velge mellom 9 ulike styrker. En annen smart funksjon er minnefunksjonen som gjør det mulig å automatisk aktivere vakuumet du er kjent med og som fungerer best for deg, når du slår på pumpen.
2-fase pumpesystemet starter med korte, hurtige sugebevegelser til melken begynner å strømme. Når melken begynner å strømme bytter du til pumpemodus med en langsommere rytme for å pumpe brystmelk. Du justerer enkelt vakuumet med pluss / minus-knappen for å finne det mest behagelige og effektive nivået som gir best melkefløde.
En av de beste egenskapene til Horigen brystpumper er 3D-silikonmembranen. Det myke silikonskjoldet dekker brystvorten og aereolaen, og gir et lett trykk på samme måte som når barnet selv drikker fra brystet. Med et lett trykk, vakuum og massasje får du garantert ut så mye brystmelk som mulig, og bidrar til å øke melkeproduksjonen. 3D brystskjoldene er gode og myke rundt brystvortene, for en mer komfortabel pumping

Alle Horigen brystpumper har et lukket anti-backflow system som forhindrer at melken kommer i kontakt med luft. Brystpumpen leveres med tilbehør som gjør at det enkelt å oppbevare melken i kjøleskapet og å mate barnet. Settene inneholder blant annet melkeflasker, flaskesmokker, lokk og koblingssstykke som passer tåteflasker fra Philips Avent og DrBrown.