✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
🤱Ammeuke: -25% rabatt med kode AMME25
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

>> Tilbake til bloggen


Britax Kidfix Beltestoler - Hva er forskjellen?

Britax Kidfix i-Size vs Kidfix M i-size vs Kidfix 3S?

Se vår tabell på de forskjellige Britax Kidfix beltestolene under. Dette gjør det enkelt å ta et godt valg for beltestoler

Britax Römer lager bilstoler i enestående kvalitet

Britax Römer har laget barneseter til bil siden 1966, og sikkerheten til barnet har alltid vært første prioritet. I mer en 50 år har ingen kostnad eller innsats blitt spart for å sørge for enda mer sikkerhet for de små. I dag utvikler og produserer Britax Römer bilseter i Tyskland og England, i enestående kvalitet

Britax Kidfix Test

Britax Römer sin Kidfix serie bilstoler kommer alltid bra ut i tester. Uansett om du velger en Kidfix 2R, Kidfix 3S eller en av de nye Kidfix i-Size beltestolene  kan du være sikker på at du får en ny og moderne bilstol som har gode testresultater. Flere av disse stolene har, flere år på rad, blitt kåret best i test. Fordi Kidfix serien hele tiden fornyer seg skal vi her forsøke å belyse noen av forskjellene på bilstolen.

Oppdatering: Høsten 2022 ble Britax Kidfix i-Size best i test av småbarnstoler, i den store ADAC testen. 

Kollisjons- og bitetestet

Alle bilstolene fra Britax er både kollisjonstestet på Britaxs egen testbane, eksterne testbaner og er testet for kjemiske substanser, miljøvennlighet - og bitetestet for å sikre at ikke man kan få spist giftstoffer når man er sulten på ny bilstol...

Kidfix i-Size

Kidfix M i-Size

Kidfix 3S

Kidfix 2S

Kidfix 2R

Passer 100-150cm 100-150cm 15-36kg 15-36kg 15-36kg
Veil pris  kr 3295.- kr 2695.- kr 2795.- kr 2695.- kr 2295.-
Godkjenning i-Size i-Size R44 R44 R44
Installasjon Belte/Isofix Belte/Isofix Belte/Isofix Belte/Isofix Belte/Isofix
XP-Pad
Secureguard
SICT
Avtagbar rygg
Ventilasjon
Ergonomisk optimert
seteområde og nakkestøtte
V-formet ryggstøtte

Se vårt store utvalg Britax Kidfix beltestoler her »

XP-Pad

Selv om du planlegger godt og kjører forsiktig, kan du aldri forberede deg på en kollisjon. For å beskytte barnets følsomme nakkeområde ved en frontkollisjon, har Britax Römer utviklet en støtdempende skumpute. Den hindrer at barnets hake slår inn i brystet og absorberer opptil 30 % * av energien. Rykkvis fremoverbevegelse av hodet reduseres og nakken beskyttes. Samtidig gir den ekstra polstring rundt kantene på setebeltet.

Secureguard

SecureGuard bidrar til å beskytte barnets sårbare mageregion ved å legge til et ekstra (fjerde) kontaktpunkt til et 3-punkts sikkerhetsbelte. Ved å holde hoftebeltet i en optimal posisjon over barnets hoftekam, bidrar SecureGuard til å redusere kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35 %*, og samtidig gir det barnet frihet til å bevege seg under bilturen.

SICT

SICT gir en overlegen beskyttelse av barnet ditt i en eventuell sidekollisjon. Den reduserer kollisjonskraften i et sammenstøt ved å minimalisere distansen mellom bilen og bilsetet, og deformeres for å absorbere energien før den treffer barnet. Juster SICT på den siden av bilsetet som er nærmest døren for å dra nytte av beskyttelsen.

Avtagbar rygg

En bilstol med ryggstøtte er det sikreste alternativet for barnet. Der er derfor vi anbefaler at du transporterer barnet i en høyrygget beltestol så lenge som mulig. For større fleksibilitet kan du også fjerne ryggstøtten når barnet når en høyde på 135 cm. Takket være SecureGuard og belteklipsen kan kjøretøyets sikkerhetsbelte plasseres optimalt selv uten ryggstøtten.

Ventilasjon

Hull for luftventilasjon gir luftsirkulasjon for at barnet ditt skal ha det komfortabelt over lengre tid.

Ergonomisk optimert seteområde

For å gi maksimal komfort selv for høyere barn er seteområdet ca. 20 % større enn på tilsvarende modeller. Den forbedrede formen og ekstra myke polstringen gir en komfortabel og ergonomisk sittestilling på lengre turer.

Enkelt justerbart ergonomiske hodestøtte

Vår hodestøtte er designet spesielt for eldre barn, når du bruker 3-punkts sikkerhetsbelte for å sikre dem i bilsetet. Den kan enkelt justeres til den riktige posisjonen, rett over ditt barns skuldre, med én hånd – til og med mens de sitter i setet. I tillegg er hodestøtten ergonomisk designet til å støtte ditt barns hode når de sovner.

Enkelt justerbart V-formet ryggstøtte

Den V-formede ryggstøtten er designet for å gi optimal støtte til ditt voksende barn, samtidig som den gir mer plass til rygg og skuldre. I tillegg justeres ryggstøtten automatisk for å tilpasse seg vinkelen på bilsetet, noe som gjør at den passer bedre i bilen og barnets posisjon blir komfortabel.

Avtagbart, vaskbart trekk

Det kan bli søl i bilen – drikke kan bli sølt og barn kan bli bilsyke. Det er grunnen til at vi har designet et setetrekk som er enkelt å ta av og kan vaskes i maskin, slik at du enkelt kan rengjøre og komme deg videre på turen.

Tre seter ved siden av hverandre

Kidfix i-Size sitt tynne og kompakte design gjør at tre seter kan plasseres i baksetet i mange forskjellige biler. Dersom bilen har tre i-Size merkede seteplasser, får du plass! I tvil? Ta kontakt med oss så sjekker vi!

Bærekraftig kvalitet – med omtanke for den verden våre barn vokser opp i

Den smarte utviklede KIDFIX i-SIZE veier rundt 1,3 kg mindre enn sin forgjenger, og er designet og produsert på vår fabrikk i Tyskland – som hjelper til med å forkorte avstanden produktet transporteres og minimerer avtrykket på miljøet. Vi har også erstattet emballasjen med bærekraftige alternativer; du vil finne KIDFIX i-SIZE pakket i plantebaserte poser og resirkulerte kartonger fra ansvarlige kilder. Til og med festematerialet til produktinformasjonen er nedbrytbart i jorden, som sørger for at null mikroplast kommer ut i økosystemet.

Se vårt store utvalg Britax Kidfix beltestoler her »

Legg igjen din kommentar