✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
🤱Ammeuke: -25% rabatt med kode AMME25
Du har ingen varer i handlekurven.
Meny
Filter

>> Tilbake til bloggen


Axkid Nettbrettholder

Axkid Nettbrettholder og Sparkebeskytter

Endelig har det kommet en kræsjtestet nettbrettholder for bakovervendte stoler!
Den nye Axkids Deluxe sparkebeskytter/setebeskytter med nettbrettholder har bra passform, og er i kraftig utførelse.

Testet og godkjent ipadholder

Axkid har utført høyhastighets kræsjtest av nettbrettholderen, med vekten av en iPad bak plastdekselet.

Kjøp Axkid Kræsjtestet Nettbrettholder / Sparkebeskyttelse her »

Touch-vennlig

Axkid Tablet holder har touch-vennlig plast på fremsiden slik at du enkelt kan styre telefonen, nettbrettet eller tableten på innsiden, uten å måtte ta den ut.
Det er forøvrig ikke meningen at barnet skal sitte å spille på den - barnet skal fortsatt sitte tilbakelent i setet sitt, men det gjør det enklere å sette på neste episode av Peppa Gris, eller velge noe annet barnet vil se på.

GÅ TIL: Kjøp Axkid Sparkebeskyttelse med iPadholder »

Sparkebeskytter / Setebeskytter, For fremovervendte og bakovervendte stoler

Axkids Sparkebeskytter kan brukes både til fremovervendte og bakovervendte stoler. Når barnet sitter fremovervend så blir det ikke så mye gris på ryggen i bilens stol, men det samler seg ofte mye sand, støv og annen skitt under de fremovervendte bilstolene, så du kan med fordel bare la den stå i bilen. Dessuten vil du beskytte setet fra eventuelle utstikkende deler i barnestolen som kan lage fordypninger i bilens sete. Men det er når barnet sitter bakovervendt du har den største gevinsten. Sparkebeskyttelsen er full-size og dekker hele ryggen, hele setedelen og litt nedforbi setet også. Det vil si at når du setter barnet inn, med skitne sko, så er det bare å sparke i vei - bilens seterygg forblir smussfri! I tillegg kan det også bli litt gris og søl, som naturlig lander oppå sparkebeskytterens setedel, istedenfor å bli gnidd dypt ned i setene dine. Den fremre delen som går ned forbi setekanten sikrer at det ikke blir slitasje her, uansett hvilken vei barnet sitter. Fordi setebeskytteren har hull til isofix vil det kunne falle smuss og sand ned i isofix feste åpningen. Det pleier heldigvis å være enkelt å støvsuge opp fra isofix hullet. Det er i alle fall enklere enn å støvsuge hele setet :-)

Vi har også nettbrettholder til FREMOVERVENDTE bilstoler. Da bruker du Axkids Bakseteorganisator med Nettbrettholder, som enkelt festes på ryggen av fører eller passasjersetet.

Mål:

Bredde: 46cm
Rygg-lengde: 56cm
Dybde: 44cm.
Nedhengende kantdel: 20cm
Pris: Veil kr 499kr - men sjekk vårt tilbud på den i dag her >>

På delen der man setter stolen er det fire deler med polstring og skinnforsterkning på oversiden der stolens trykk blir ekstra stort.

På ryggdelen er det to praktsike nettlommer, og nettbrettholder i plast. Nettbrettholderen sitter fast i øvre del av sparkebeskytteren, og du velger selv om du vil bruke den til et nettbrett, telefon eller om du lar den stå tom. Vær oppmerksom på enkelte enheter kan bli varme av å stå i en slik lomme, spesielt om du har den i laderen, så kontroller temperaturen med jevne mellomrom, slik at det ikke blir for varmt.

I lommene kan man legge myke småsaker - ikke tunge eller harde ting som kan komme ut ved kræsj, men perfekt for en koseklut og et musselinteppe. (Musselin tepper er perfekt å ha i bilen, de er tynne og absorberer fukt fra barnet slik at det ikke blir så svett)

Sparkebeskyttelsen festes enkelt med en rem rundt nakkestøtten. Remmen kan bli ganske lang så den passer nok alle nakkestøtter.

På undersiden av sparketrekket er det antiskli, slik at sparkebeskyttelsen ligger stabilt på setet uten å skli avgårde når man monterer stolen

Sparketrekket har uttak for Isofix fester, og passer selvfølgelig også uten isofix.

Passer alle biler.

Vi har testet Axkid Sparkebeskyttelse med Nettbrettholder i en rekke biler, blant annet VW Touran, Citroen C3 Picasso, Renault Zoe, Ford S-Max, og den passer helt perfekt. Sparkebeskyttelsen sitter bra, det ser flott ut - og den er lett å ta bort når man måtte ønske det.

Setetrekket er tykt og kraftig, så slik at trykket fordeles bedre. På den måten sitter alle bilstoler bedre. I mange biler synker setet ned i setet når man strammer, og etterhvert må man stramme enda litt til (fordi skummet i setet trykkes flatt). Men med sparkebeskyttelsen sitter stolen mer stabilt og dermed synker den ikke ned så mye.
Dette er også et tips hvis du har en bil hvor setet kommer i konflikt med beltefestet. Når du monterer stolen på toppen av sparkebeskyttelsen vil den stå mer rett og stabilt, og kan da enklere holdes unna festene til stebeltet.

Gå til: Axkid Sparkebeskyttelse med Nettbrettholder »

Anbefales

Vi har et godt utvalg av biltilbehør på Mimmis, men vi synes Axkids Deluxe Sparkebeskyttelse med Nettbrettholder er et bra valg.
Det sitter perfekt, fordeler trykket bra, og har i tillegg en nettbrettholder - noe vi synes er helt topp.

Se vårt store utvalg biltilbehør her »

Legg igjen din kommentar