✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering fra kr 49
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

UTGÅTT! UPPAbaby MESA i-Size Babystol, Jordan

MESA i-SIZE oppfyller de nye kravene i R129 og tilbyr en rekke smarte løsninger. SMARTSecure-systemet er et elektronisk indikatorpanel som guider deg riktig med lyd og bilde, noe som minimerer risikoen for feil installasjon. Et ekstra tettsittende sete med separat spedbarnsinnsats og godnakkestøtte samt et trepunktsbelte som vokser med barnet, gir perfekt passform og økt sikkerhet. MESA i-SIZE har også en stor, integrert solskjerming og et ventilasjonssystem utover det vanlige som holder babyen kjølig mens du er på farten.
kr 3299. -
Utsolgt   Kan ikke bestilles

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 999.- ✓ Hjemlevering fra kr 49.- ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti

MESA i-SIZE oppfyller de nye kravene i R129 og tilbyr en rekke smarte løsninger. SMARTSecure-systemet er et elektronisk indikatorpanel som guider deg riktig med lyd og bilde, noe som minimerer risikoen for feil installasjon. Et ekstra tettsittende sete med separat spedbarnsinnsats og godnakkestøtte samt et trepunktsbelte som vokser med barnet, gir perfekt passform og økt sikkerhet. MESA i-SIZE har også en stor, integrert solskjerming og et ventilasjonssystem utover det vanlige som holder babyen kjølig mens du er på farten.

Gruppe: 0+
Bakovervendt: 40–78 cm; mindre enn 13 kg
Omtrentlig alder: nyfødt til 14 måneder
Basen selges separat (Link)
 
SMARTSecure-system og I-SIZE
En enkel installasjon i kombinasjon med et elektronisk indikatorpanel som gir bilde- og lydbekreftelser, sikrer at MESA-i-SIZE er riktig installert fra dag 1. i-SIZE følger den siste europeiske bilsetestandarden (UN R129). Denne "sertifiseringen" hever standarden for beskyttelse og sikkerhet i bilen.

FLEKSIBELT TRANSPORTSYSTEM
MESA i-SIZE kombinert med VISTA eller CRUZ skaper det ultimate reisesystemet når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. Klikk bilstolen direkte på vognen uten adaptere. MESA i-SIZE er også kompatibel med MINU, men da er det nødvendig med adaptere (selges separat).

SIDEKOLISJONSBESKYTTELSE
For best beskyttelse av hode, nakke og kropp har MESA i-SIZE integrert den første teststandarden for sidekollisjonsbeskyttelse. MESA i-SIZEs nakkestøtte gir avansert beskyttelse mot sidekollisjon ved hjelp av absorpsjons- og gjenopprettingsegenskapene til "Memory" og EPP-skum.

SPEDBARNSINNSATS
Den avtakbare spedbarnsinnsatsen plasserer spedbarn (kortere enn 60 cm) i riktig posisjon i bilstolen og sørger for frie luftveier.

VENTILASJONSSYSTEM
Hold barnet kjølig med det innebygde ventilasjonssystemet. Ventilerende hull i bilseteskallet kombinert med pustende stoff og EPP-skum med luftkanaler gir en behagelig luftstrøm.

BEGRENSET LIVSTIDSGARANTI
Alle som registrerer MESA i-SIZE innen tre måneder får en begrenset levetidsgaranti. Produktets levetid er definert på bunnen av bilsetet med en tydelig utløpsdato. Garantien dekker den opprinnelige eieren i løpet av produktets syv års levetid.

SELE SOM DU SLIPPER Å TRE OM
MESA i-SIZEs justerbare hodestøtte med integrert trepunktssele gjør at du ikke trenger å demontere systemet når babyen vokser, noe som sørger for en perfekt passform som holder babyen din trygg og sikker.

Vårt varenummer: 38018
EAN: 810030094043
Varenummer: 1019-MS-EU-JOR
Lagerstatus: Utsolgt
Årets Butikk 2018-2020 hos Prisjakt.no:
4.6 (1188 omtaler)

 

 

🎁 Julegave?

Du kan trygt kjøpe UTGÅTT! UPPAbaby MESA i-Size Babystol, Jordan i julegave.
Vi tilbyr alltid 365+1 dagers åpent kjøp, og i tillegg har vi gratis bytte av julegaver kjøpt i November og Desember, helt frem til 31. januar 2022.