✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Universal Slapwrap Refleks

kr 10. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Legg i ønskelisten
25cm Refleksbånd til barn, også praktisk å bruke på barnevognen. "Selvkrøllende refleksbånd"

Selvkrøllende refleksbånd, 25cm lange. Disse passer bra rundt håndleddet eller leggen på barnet, men er helt utmerket å bruke på vognens håndtak og ramme.

Dette er såkalte "klapsebånd", dvs de er selvkrøllende, så når du slår dem mot noe så ruller dem seg sammen.

 

OBS: Maks 2 per ordre

 

 

Bruk refleks - Alltid.. Også på sommeren!

Vet du at du reduserer risikoen for å bli påkjørt av bil med 85% når du bruker refleks?

Mange tror at når man ser en bil - så ser også bilen deg - Men i mørket kan det nesten være umulig for bilisten å se fotgjengeren og barnevognen langs veikanten. Selv i gatelys og bygater lønner det seg å bruke refleks, sli at du blir sett.

Uten refleks er du nesten usynlig!
Hvis du ikke bruker refleks er du synlig først på ca 25 - 30 meters hold, mens med refleks er du synlig på hele 140 meters hold, når bilen bruker nærlys. Med fjernlys kan bilføreren se deg på opptil 400 meters avstand. (Kilde: Trygg Trafikk)

I tettbygd strøk har en bilist som kjører med nærlys i 50 km/t to sekunder på å oppdage deg og reagere dersom du ikke bruker refleks. Med refleks har bilisten ti sekunder til rådighet, i denne sammenhengen er det et hav av forskjell. (Kilde:TØI)

35 prosent av alle fotgjengerulykker skjer i mørket, og bare om lag fem prosent av fotgjengere som blir påkjørt og skadet bruker refleks. Hvert år blir 850-900 fotgjengere skadet i trafikken, og 30-35 personer mister livet. (Kilde:SSB)

Husk refleks på reisen - Sydenturen

I sydligere strøk blir kveldene mørkere mye tidligere, og veiene er ofte uten gatelys eller uoversiktlige og trange. Både du, barnevognen din og barnet ditt kan lett bli oversett uten refleks, husk derfor å ta med deg reflekser på reisen også!

Vårt varenummer: 20252
EAN: 7090020312583
Varenummer: Slapwrap
Lagerstatus: Utsolgt