✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

Thor Hushovd Løpesett til Kid Racer Twin Sykkelvogn

local_shipping Alltid fri frakt med ved kjøp over 1499
Ukjent lagerstatus, ta kontakt for bestilling
Løpesettet gjør Kid Racer Twin til en perfekt partner for de raske treningsturene. Det 16 tommer store hjulet ruller ekstremt lett, samtidig som vognens lave tyngdepunkt og brede hjulbase sørger for enorm stabilitet.
kr 1490. -
Utsolgt   Kan ikke bestilles

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1499.- ✓ Hjemlevering fra kr 129.- ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
❤ Legg i ønskelisten

Barna sitter komfortabelt og trygt i godt polstrede seter, mens det avanserte hjulopphenget glatter ut ujevnheter og humper i veien.

Løpesettet kan selvfølgelig også brukes på familieturer eller lange turer i fornøyelsesparken. Der vil dere merke luksusen av en lettrullende vogn hvor barna kan stikke seg bort når bena begynner å bli slitne.

Med sin store stabilitet og lettrullende, store hjul, er Kid Racer Twin en perfekt følgesvenn på lange familieturer, enten det er på grusveier innover i skog og mark eller en lang dag i dyreparken.

Husk også at det kommer en hverdag etter sommeren, med daglige turer til barnehagen eller bare rundt i nabolaget. Med løpesettet er du forberedt på både ferie og hverdag.

Løpesettet består av et 16 tommer stort hjul med Schwalbe-dekk og to stabile armer som forbinder hjulet med vognen. Hjulet har fast rulleretning, slik at du kan konsentrere deg helt og holdent om løpingen. Legg også merke til at vognen er designet slik at det er svært god plass til føttene. Her slipper du å sparke borti noe mens du løper. Vi anbefaler samtidig at du benytter deg av den orange sikkerhetsreimen som følger med, slik at du alltid har god kontroll over vognen, ikke minst i nedoverbakker.

Vårt varenummer: 40097
EAN: 7072867000038
Varenummer: TH-TA09-50-A-EU
Lagerstatus: Utsolgt
Årets Butikk 2018-2020 hos Prisjakt.no:
4.6 (1188 omtaler)

 

 

🎁 Julegave?

Du kan trygt kjøpe Thor Hushovd Løpesett til Kid Racer Twin Sykkelvogn i julegave.
Vi tilbyr alltid 365+1 dagers åpent kjøp, og i tillegg har vi gratis bytte av julegaver kjøpt i November og Desember, helt frem til 31. januar 2022.