Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Philips Avent Tåteflaske 260ml, Natural 1stk

kr 109. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Natural Anti-Kolikk flaske fra Philips Avent. Pris er for en flaske.

Natural flaske fra Philips Avent gjør flaskematingen mer naturlig for barnet og deg selv. Tuten har et innovativt, bladformet design som gir en naturlig sperre og minner om brystet, noe som gjør det enkelt for barnet å bli ammet og matet fra flaske. Naturlig grep. Unike og behagelige innlegg. Avansert system som motvirker kolikk. Ergonomisk form. Flasken er BPA-fri. Kompabilitet med hele det øvrige utvalget i AVENT-serienProduktegenskaper:
- Den brede, brystformede smokken gir naturlig tak på samme måte som et ekte bryst, og gjør det enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske.
- Bladene inne i smokken øker mykheten og fleksibiliteten uten at smokken kollapser. Babyen få en mer komfortabel og tilfredsstillende mating.
- Det nyskapende designet med doble ventiler reduserer kolikk og ubehag ved å slippe luft inn i flasken istedenfor i magen til babyen.
- Flasken har en ekstra komfortabel form og er enkel å holde i og gripe, selv for babyens små hender.
- Den brede flaskehalsen gjør det enkelt å rengjøre og fylle flasken. Består kun av noen få deler, slik at den er enkel og rask å sette sammen.Produktspesifikasjoner:
- 100% BPA fritt polypropylen
- 260 ml.
- Smokk med sakte gjennomstrømming.
- Naturlig formet smokk.Vårt varenummer: 7941
EAN: 8710103567059
Varenummer: 880253
Lagerstatus: Utsolgt
Merke: Philips Avent