✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering fra kr 49
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

Philips Avent Newborn Startersett, Natural

Startkit for den nyfødte, inklusive fire tåteflasker med de nye ultramyke flaskesmokkene, flaskebørste og sutt! Fin gave til babyshower, eller praktisk sett for å komme i gang med flasking
Sjekk prisen kr 439. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 999.- Hjemlevering fra kr 49.- ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
❤ Legg i ønskelisten

- Anti-kolikk flasker og smokker, kan bidra til å redusere kolikk hos nyfødte
- Settet inneholder 4 flasker, 100% fri for BPA og andre giftstoffer - kan steriliseres i maskin
- Passer fra nyfødt opp til 6 måneder
- Kompatibel med resten av Philips Avent produktene

SCD301/01 settet inneholder:
2x 125ml Natural Tåteflaske
2x 260ml Natural Tåteflaske
2x Slow-Flow flaskesmokk
2x Medium-Flow flaskesmokk
1x Translucent orthodontic narresmokk (sutt)
1x Flaske og flaskesmokk børste


Flasker og smokker reduserer luften barnet får i seg. Settet inneholder fire flasker, som kan brukes i sterilisatorer og flaskevarmere. Flaskene kan selvfølgelig også vaskes i oppvaskmaskinen.
Dette er den nyeste modellen fra Philips Avent Natural, med en ultramyk flaskesmokk som etterlikner følelsen av brystet. Den er selvfølgelig laget i 100% BPA fri og giftfri plast.
Flaskene passer med resten av Philips Avent serien, inkludert Philips Avent brystpumper, noe som gjør at du enkelt kan pumpe melk rett fra pupp til flaske.

Dette Philips Avent Newborn Starter Set er perfekt for den nyfødte og inneholder det du trenger for å starte med å gi barnet flaske. Settet er designet spesielt for nyfødte og opp til ca 12 måneder.

I pakken får du med totalt Philips Avent flasker i to ulike størrelser; 4 oz. (125ml) og 9 oz. (260ml). Flaskene er i Natural serien, som er laget av barnevennlig BPA-fri plastikk. Flaskene passer med alt Philips Avent utstyr, inkludert Philips Avent brystpumper, noe som gjør at du enkelt kan pumpe melk direkte på tåteflasken!
Flaskene leveres med to nivåer i flødet på smokken. 125ml flaskene er designet for bruk fra fødsel til ca 3 måneder, med slow-flow flaskesmokken, mens 260ml flasken er tiltenkt bruk fra 3-6 måneder med medium-flow flaskesmokken. Flaskesmokkene kan brukes om hverandre dersom barnet ditt har behov for det. Begge settene med flaskesmokker har det unike Avent Anti-Kolikk ventileringssystemet som gjør at luft kommer inn i flasken i samme hastighet som barnet suger; dette bidrar til reduksjon av vakuum og kan bidra til å redusere kolikk og luft i magen hos nyfødte.

Vårt varenummer: 7977
EAN: 8710103876618
Varenummer: 1880304
Lagerstatus: Bestillingsvare
Årets Butikk 2018+2019 hos Prisjakt.no:
4.6 (1188 omtaler)