Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Nordic Cab Pulk Kit (Ski) til Urban/Active | UNPUB

kr 2990. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Sett bestående av skisett, drag og sele, som gjør slik at du kan konvertere din Nordic Cab Urban, Urban+ eller Active til en praktisk "pulk" som du kan trekke etter deg.

Ski-sett til din Nordic Cab vogn.

Settet består av et ett par ski samt drag-sett med trekksele (dette kan du også bruke om du vil trekke vognen bak deg på hjul).


Nordic Cab pulk (også kalt barnepulk eller fjellpulk) passer for ett eller to barn og er ideell for barn og voksene. Her sitter barna høyt og godt på et komfortabelt sete som har god støtte i ryggen og myke puter. Når barna sitter, så har de en kjempeutsikt ut gjennom de store vinduene, og får god kontakt med foreldrene. Og skulle minstemann bli sliten, så er det bare å legge ned setet i den posisjonen barnet ønsker. Barna sitter veldig trygt i Nordic Cab. Barna sitter også veldig godt beskyttet mot vær og vind. Hvis det blåser opp og blir kaldt, så vil det fortsatt være lunt og godt inne i vognen – som å ta med seg et lite telt på tur.

Drag og trekksele er lett og komfortabelt. Dragene er utformet i lettvekst aluminium og er regulerbare i tre posisjoner. Her får man god lengde også for de som ønsker å gå fort. Trekkselen som er inkludert er polstret og kan enkelt justeres til han og henne. Skulderstropper, som også er polstret, gjør at trekkbelastningen blir optimal. Stoppene kan dog enkelt tas av hvis de skulle være i veien for ryggsekk eller liknende.

Ny modell - nå med bredere ski med bedre bæreevne, med superglatt såle med eksepsjonell gli. Skiene har twintip som gjør at man kan "rygge" og som forhindrer at skiene setter seg fast i snøen. Skiene har styrespor under sålen som gjør pulken veldig stabil om det skulle være helling i terrenget.

OBS. Leveransen inneholder ski-sett. Selve vognen må kjøpes utenomVårt varenummer: 21020
EAN: 7090020312019
Varenummer: 20110030
Lagerstatus: Utsolgt