Du har ingen varer i handlekurven.
Flash Salg Opptil 75% ⚡ Utløper mandag
Lukk
Søk
Filter

Motorola Babycall MBP36SC, Video

kr 1699. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Motorola Babymonitor MBP36SC er perfekt til å overvåke barnet ditt uansett om du befinner deg i et annet rom eller er ute i hagen. Monitoren har et bra display og mikrofon slik at du både kan høre og prate med barnet ditt. Kameraet har infrarødt nattlys, romtemperatur, panorering, tilt og zoomfunksjon samt vuggeviser.

Motorola Babymonitor MBP36SC er perfekt til å overvåke barnet ditt uansett om du befinner deg i et annet rom eller er ute i hagen. Monitoren har et høykvalitativt LCD-display samt en mikrofon slik at du både kan høre og prate med barnet ditt. Kameraet kan også benyttes om natten eller når det er mørkt i rommet da babyenheten har et infrarødt nattlys. Dersom du vil spare strøm finnes et smart "Eco mode" som minimerer energiforbruket. Andre praktiske funksjoner er overvåkning av romtemperatur, panorering, tilt og zoomfunksjon samt vuggeviser.
Den har et 3.5" fargedisplay og er trådløs (2.4GHz). Med sikker og kryptert tilkobling og rekkevidden er opp til 300 meter ved fri sikt. Batteriet er oppladbart på foreldreenheten.

Hva er inkludert:
Babymonitorkamera
Foreldreenhet
Oppladbar batteripakke
2 stk adapter
ManualVårt varenummer: 24931
EAN: 5012786032613
Varenummer: 760234
Lagerstatus: Bestillingsvare