Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

MiniMeis G3 - Bæremeis

kr 1495. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Minimeis er en praktisk bæremeis hvor barnet sitter på den voksnes skuldre, akkurat der de liker seg best. Perfekt for en tur i skog og mark, på ferier - eller bare hjem fra barnehagen.

MiniMeis er ett nytt norsk patentert produkt, som gir barna orkesterplass under bæring. Den kan pakkes praktisk sammen, er ergonomisk god og gir frihet til armene.

Minimeis er en praktisk og unik bærestol der barnet sitter oppe på den voksnes skuldre, akkurat der de liker seg best. Minimeis er ergonomisk å bære og er perfekt for turer, konserter, museer eller bare hjem fra barnehagen. Minimeis er sammenleggbar noe som gjør den til den minste og letteste bæremeisen på markedet.

Passer barn mellom 6-36 måneder.
Maks belastningsvekt: 20 kg

Les mer under videoene...


 • Unik utsikt for barnet
 • Unik ergonomisk bæring da vekten er konsentrert rett ned gjennom ryggsøylen på bæreren.
 • Minimeis er sammenleggbar for minimalt plassopptak
 • Høyde total 67 cm
 • Høyde sammenfoldet 35 cm
 • Vekt: 1,4 kg
 • Rustfri stålbøyle med fjærbelastet ledd uten eksterne utløsnings mekanismer
 • Roterbare fleksible bærearmer i polyamid.
 • Polstret støttesele med ITW Surmont-buckles på sidene og i front
 • Sittetrekk med polstring, beinsperre og skulderstropper med justeringsmuligheter
 • Enkel justering for sittehøyde
 • Tydelig farge merking av justeringsmuligheter, løftestropper, håndtak
 • Trekket og bæreselen kan enkelt frigjøres fra bøylen med tanke på vask

 

 

MiniMeis er ett nytt norsk patentert produkt, som gir barna orkesterplass under bæring. Den kan pakkes praktisk sammen, er ergonomisk god og gir frihet til armene. MiniMeis er sammenleggbar og er derfor den minste og letteste bæremeisen på markedet.

Hvorfor kjøpe MiniMeis?

Minimeis er en praktisk og unik bærestol der barnet sitter oppe på den voksnes skuldre, akkurat der de liker seg best! MiniMeis gir en unik ergonomisk bæring da vekten er konsentrert rett ned gjennom ryggsøylen på bæreren. Barnet sitter behagelig mot ryggstøtten, og er godt sikret med et ni punkts selesystem, (6mnd- 10 mnd ) og benstropper. MiniMeis er perfekt for alle slags turer, i fornøyelsesparker, dyrehagen, i butikken, eller bare hjem fra barnehagen. Vi bruker den selv hver dag, og ungene elsker å sitte der! Ettersom MiniMeis kan følge barnet fra 6 mnd - 5 år, får man glede av den i mange år.Den er også flott på ferie da den bare veier 1,4k kg, og er sammenleggbar - noe som gjør den til den minste og letteste bæremeisen på markedet. Sjekk ut #MiniMeis på instagram.
Der har mange fornøyde brukere lagt ut bilder det siste året.

MiniMeis er fersk på markedet, et stolt og solid norsk design. Vi støtter SOS barnebyer Norge med 2% av omsetningen vår. Dette er en stor motivasjon for oss, og motiverer oss videre i arbeidet vårt!

Bruksansvisning og instruksjonvideo: Når barnet kan sitte stabilt på egenhånd og holde sitt eget hodet kan Minimeis tas i bruk.
1) Ta Minimeisen på deg selv først, juster og tilpass slik at den er festet forsvarlig, løft så barnet opp og plaser det på skuldrene og fest bena i benstroppene. Barnet er nå fullt sikret med ryggstøtteog med bena festet på hver side av hodet til bæreren. For ekstra støtte festes sikkerhetsbeltet over magen dersom dette er ønskelig. Man kan da enkelt veksle mellom å bære barnet i meisen, og løfte det ned og la det gå selv.
2) MiniMeis med full nipunkts selesystem montert passer til barn fra ca. 6 -10 mnd. og vil være en personlig vurderingssak for den enkelte bruker da sikkerheten er 100% ivaretatt kun gjennom ryggstøtten og benstroppene. Bruken er da som følger.Monter barnet i sittetrekket, fest så multistroppen i en av to løkker (etter barnets str.) langs toppen av sittettrekket, fest magebeltet og bena i ben-stroppene slik at de er koplet til bærearmene på MiniMeisen. Før hendene gjennom de oransje stroppene, under magebeltet og ta et godt grep rundet midjen på barnet og løft så barnet og Minimeisen opp på skuldrene på samme måte som man løfter barn opp på skulderen uten Minimeis. Fest deretter MiniMeisen til egen kropp ved hjelp av stroppene over brystet så sidestroppene.
3) MiniMeis, er utstyrt med en justerbar padding for ryggen. Paddingen gir ekstra komfort, og sørger at MiniMeisen kan anpasses alle brukere, både mor og far i huset kan bruke den.
4) For å unngå press over brystet kan bryststroppen forbli ufestet, bruk da kun sidestroppene for å anpasse Minimeis. Systemet fungerer da som på en vanlig ryggsekk.

Test en Minimeis i dag - du blir garantert fornøyd!Vårt varenummer: 12270
EAN: 7072255000015
Varenummer: MMG3
Lagerstatus: Utsolgt