Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Maxi-Cosi Rodifix AirProtect, Concrete Grey

kr 2399. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
MaxiCosi Rodi Fix AirProtect er en populær beltestol, med god komfort og topp sikkerhet takket være AirProtect systemet. Bilsetet har mulighet for å regulere ryggvinkelen for en mer behagelig hvilestilling for barnet. MaxiCosi RodiFix bilstol brukes for barn fra 15-36kg (4-12 år), med eller uten Isofix fester.

Maxi Cosi RodiFix Air Protect er et bilsete som brukes av barn fra ca (4)-5 år og frem til barnet ikke lenger trenger bilsete (opp til 10-12 år). Setet er godkjent etter ECE E44/04 gruppe 2 og 3, for barn mellom 15 og 36 kg.

MaxiCosi RodiFix er raskt og enkelt i bruk: den unike belte guiden gir deg enkel og rask tilgang til beltespennnen slik at barnet er sikret og klar til å kjøre på sekunder. Å installere dette kompakte setet i bilen er også svært raskt og enkelt takket være Isofix anker systemet. RodiFix monteres nemlig i bilens IsoFix fester, slik at det alltid står korrekt montert, og også er festet til bilen selv når barnet ikke sitter i!

MaxiCosi Rodifix vokser med barnet; Hode og skulderstøtten er fullt justerbar og den patenterte AirProtect side kolliusjonsbeksyttelsen reduserer risiko for hode og nakkeskade med opp til 20%!!

- Smalt: Du får plass til flere seter i en bil
- Unik belte guide: Rask og enkelt å ta på beltet!
- Isofix fester (Valgfritt)
- Patentert AirProtect teknologi gir ekstra beskyttelse til hode og nakke
- Samtidig justering av høyde og bredde - perfekt komfort for det voksende barnet!
- 2 lenepossjoner
- Vaskbart trekk


Hva er forskjellen på RodiFix AirProtect, Rodi AirProtect (AP) og Rodi XP?

FunksjonRodiFixRodi APRodi XPUtstyrt med ISOFIX for ekstra sikkerhet?JA--Rask og enkelt å ta på beltet, også for barnetJA--Justerbar rygg med komfortable tilbakelente posisjonerJAJA-Samtidig justering av høyde og breddeJA--Justerbar høydeJAJAJA

 Vårt varenummer: 22260
EAN: 3220660255757
Varenummer: 88248962
Lagerstatus: Utsolgt
Merke: Maxi-Cosi