Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Maxi-Cosi Pebble, Black Diamond

kr 2399. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
MaxiCosi Pebble er en oppdatert versjon av den populære Cabriofix. Pebble er utrustet med smartere detaljer som gjør den mer brukervennlig. Pebble er smalere i utformingen og tilpasset håndbagasjemålene for fly. Maxi-Cosi Pebble er et babysete som brukes fra nyfødt opp til 13 kg (0-13kg). Kan brukes med bilens belte eller kombineres med isofix base.

Maxi-Cosi Pebble er en baby bilstol beregnet fra nyfødt og opp til 13 kg. (0-13kg). MaxiCosi Pebble monteres bakovervendt enten i bilens forsete eller baksete, men bilens belte; eller i en FamilyFix base som festes i bilen med Isofix.

Maxi-Cosi Pebble har fempunktsseler med tre ulike høyder slik at de passer uansett størrelse på barnet. Internbeltet justeres enkelt med en hånd. Ryggen har fire posisjoner. Pebble er godkjent med gulvstøtte og kan også monteres i varebiler og minibusser.
Setet, som er en videreutvikling av best i test setet Cabriofix, er litt mer kompakt enn forgjengeren sin, og er nå offisielt godkjent for fly

- Topp sikkerhet og komfort
- Brukes fra nyfødt til 13 kg (0-13kg)
- Easy-in setebelter, står i åpen stilling når du tar ut barnet
- Kalesje med solbeskyttelse
- Vaskbart trekk
- Ergonomisk håndtak
- Godkjent for fly
- Kan monteres uten base (med bilens belte) - eller med FamilyFix base (Isofix). Base kjøpes utenomVårt varenummer: 30062
Varenummer: 8630331120
Lagerstatus: Utsolgt
Merke: Maxi-Cosi