✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering fra kr 49
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

UTGÅTT! Ingenuity AnyWay Sway Ray, Babygyngestol

Flott og praktisk gyngestol fra Ingenuity AnyWay Sway Ray. Med denne fine gyngehusken faller barnet ditt fort til ro med den deilige svaien eller vibrasjonen i sete, og de rolige melodiene.
kr 1799. -
Utsolgt   Kan ikke bestilles

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 999.- ✓ Hjemlevering fra kr 49.- ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti

Den bærbare gyngestolen AnyWay Sway ™ PowerAdapt ™ - Ray ™ gir barnet et koselig sted å sitte, kose og svaie - og gir armene til foreldre en velfortjent pause!
Gyngestolen er fullt utstyrt, kan rotere 180° og svinger i 3 retninger, noe som holder babyen rolig og innen synsvidde til enhver tid.

AnyWay Sway ™ er designet for å tilpasse seg den fleksible livsstilen til moderne foreldre og har to alternativer: beroligende sving eller vibrerende sete. Gyngestolen har en svingbar lekestang som fanger babyens oppmerksomhet og holde det underholdt. Du kan koble til AnyWay Sway ™ ved hjelp av den batterisparende elektriske USB PowerAdapt-ledningsledningen - og takket være dens kompakte, sammenleggbare design er gyngestolen lett å bære og lett å oppbevare.

  • Avtagbar hodestøtte 
  • Kan svinges i 3 retninger
  • Spiller 16 melodier, og 3 naturlige lyder
  • Enkelt å pakke sammen
  • Alder: 0-9 måneder
Vårt varenummer: 44044
EAN: 0074451125841
Varenummer: IN-12584
Lagerstatus: Utsolgt
Årets Butikk 2018-2020 hos Prisjakt.no:
4.6 (1188 omtaler)

 

 

🎁 Julegave?

Du kan trygt kjøpe UTGÅTT! Ingenuity AnyWay Sway Ray, Babygyngestol i julegave.
Vi tilbyr alltid 365+1 dagers åpent kjøp, og i tillegg har vi gratis bytte av julegaver kjøpt i November og Desember, helt frem til 31. januar 2022.