✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering fra kr 49
JANUARSALG! 🔥 Opptil -90% på nesten HELE butikken
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Horigen Elektrisk Brystpumpe, Beature

Elektrisk brystpumpe med 2-fase pumping og 3D silikonmembran for enkel og effektiv melking. Denne modellen er utstyrt med USB-lader - perfekt når du er på reisen. Skulle du ikke ha en USB i nærheten, kan du også bruke den med 4 stk AA-batterier! Toppmodellen fra Horigen med digital touch skjerm og den nyeste teknologien. Leveres med flaske, samt adapter til Philips Avent og DrBrown.
Sjekk prisen kr 899. -
Utsolgt
Kan ikke bestilles

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 999.- Hjemlevering fra kr 49.- ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
❤ Legg i ønskelisten

Horigen Beature Elektrisk Brystpumpe er en smart og effektiv brystpumpe, som leveres med både strømadapter og USB-tilkobling: Perfekt å ha med på reisen. Du kan f.eks. koble den til din mobiltelefonlader, bilens USB-strømuttak, eller bruke den med en bærbar powerbank!
Brystpumpen har et 2-fase pumpesystem, hvor du i stimuleringsfasen begynner med korte og hurtige sugebevegelser frem til melken begynner å strømme. Når melken begynner å strømme bytter du til pumpemodus med en langsommere rytme for å pumpe brystmelk. Du justerer enkelt vakuumet og velger mellom ni ulike innstillinger for å finne det mest behagelige og effektive nivået som gir best melkefløde.
Horigen Brystpumpen er enkel å montere, intiutiv i bruk, lager lite lyd og har en flott skjerm hvor du kan se pumpemodus og tid. Den er utstyrt med 3D brystskjold i silikon. Dette myke silikonmembranet er mykt og komfortabelt og dekker brystvorten og aereolaen. Dette etterligner barnets munn som gir et lett trykk mens den drikker. Med mildt trykk, vakuum og massasje får du garantert ut så mye brystmelk som mulig og bidrar til å øke melkeproduksjonen.
Brystpumpen leveres med en melkeflaske hvor du enkelt kan pumpe og oppbevare melken i. Vil du lagre brystmelken i kjøleskapet setter du på det medfølgende flaskelokket. For å enkelt kunne pumpe til flere flasker har vi utstyrt brystpumpen med kobling som passer til både Philips Avent og DrBrowns tåteflasker (standard og wide-neck).
Brystpumpen har anti-returfløde system, som forhindrer at luft kommer i kontakt med melken. Dette sikrer at melkens kvalitet ikke blir forringet.

Helsepersonell anbefaler brystmelk som den beste næringen for spedbarn. Brystmelken inneholder antistoffer som beskytter barnet mot infeksjoner og allergier. Ved å bruke en brystpumpe kan du få opprettholdt melkeproduksjonen også når du ikke er sammen med barnet, og du kan pumpe og spare på melken - slik at barnet kan få morsmelk, også når du ikke er tilstede.

- Elektrisk brystpumpe (Ett bryst)
- 100% BPA fri
- 3D brystskjold/membran
- 2-fase pumpesystem
- Justerbart trykk
- Leveres med en 120ml flaske for oppbevaring og mating, samt tilhørende lokk, smokk og adapterringer
- Kompatibel med Philips Avent og DrBrowns tåteflasker
- Kan vaskes, dampsteriliseres eller kokes. Ikke mikrobølgeovn.
- Ekstra slange og slangekobling medfølger
- Leveres inklusive nettstrømadapter samt USB-lade kontakt.
- Kan også brukes med 4 stk AA-batterier!
- Perfekt å ha med på ferien!

Hvem er Horigen?
Horigen er et nytt merke i Norge - men er internasjonalt en velkjent og velrennomert produsent av brystpumper. De er spesielt kjent for sine myke, enkle og effektive 3D Brystpumper, som har vunnet best i test, Baby Innovation Award 2017, samt den prestisjetunge førsteplassen i Consumer Awards 2017 på Kind und Jugend i Tyskland.
Brystpumpene fra Horigen er for enhver mor som ønsker å pumpe morsmelken mykt, enkelt og effektivt.
Horigen brystpumpene har digital skjerm, hvor du enkelt kan se eller endre pumpemodus, justere styrken og se varigheten. 2-fase teknologien gir deg to pumpemoduser og muligheten til å velge mellom 9 ulike styrker. En annen smart funksjon er minnefunksjonen som gjør det mulig å automatisk aktivere vakuumet du er kjent med og som fungerer best for deg, når du slår på pumpen.
2-fase pumpesystemet starter med korte, hurtige sugebevegelser til melken begynner å strømme. Når melken begynner å strømme bytter du til pumpemodus med en langsommere rytme for å pumpe brystmelk. Du justerer enkelt vakuumet med pluss / minus-knappen for å finne det mest behagelige og effektive nivået som gir best melkefløde.
En av de beste egenskapene til Horigen brystpumper er 3D-silikonmembranen. Det myke silikonskjoldet dekker brystvorten og aereolaen, og gir et lett trykk på samme måte som når barnet selv drikker fra brystet. Med et lett trykk, vakuum og massasje får du garantert ut så mye brystmelk som mulig, og bidrar til å øke melkeproduksjonen. 3D brystskjoldene er gode og myke rundt brystvortene, for en mer komfortabel pumping

Alle Horigen brystpumper har et lukket anti-backflow system som forhindrer at melken kommer i kontakt med luft. Brystpumpen leveres med tilbehør som gjør at det enkelt å oppbevare melken i kjøleskapet og å mate barnet. Settene inneholder blant annet melkeflasker, flaskesmokker, lokk og koblingssstykke som passer tåteflasker fra Philips Avent og DrBrown.

Vårt varenummer: 26145
EAN: 6940657933778
Varenummer: XN-2233MA
Lagerstatus: Utsolgt
Årets Butikk 2018+2019 hos Prisjakt.no:
4.6 (1188 omtaler)