🏡 Fri hjemlevering over kr 999.- 🏡
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Hoppekids Himmelseng, 90x200 cm, BASIC

kr 4999. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Søt og eventyrlig BASIC himmelseng i størrelse 90x200 cm fra Hoppekids. Med et himmeltekstil (som kjøpes utenom) skaper man en hyggelig stemning på rommet og under sengen er det god plass til oppbevaring. Sengen er Svanemerket og overflatebehandlet med vannbasert lakk. Det er mulig å kjøpe masse fint tilbehør til sengen – feks gardin, pynteputer, madrass osv

Komplet Himmelseng i størrelse 90x200 cm fra Hoppekids. Sengen skaper – sammen med eventuelt tekstil og pynt - en hyggelig og huleaktig stemning uten at det lukker rommet helt.

Pynt eventuelt sengen med lyslenker og hyggelige puter. Heng bider opp ”inne” i sengerammen og skap et hyggelig rom-i-rommet-effekt.

Under sengen er det mulighet  for oppbevaring. De fine skuffene fra Hoppekids passer perfekt under sengen og gir plass til legetøy eller sengetøy.

Modulet - og den ferdige sengen - er svanemerket. 

Svanemerket er din garanti for at produktet overholder alle EU-standarer irnenfor barnemøbler og er testet på disse. Samtidig tas det størst mulig hensyn til miljøet både ved innkjøp av råvarer, under selve produksjpnen, i produktets liv og når produktet skal fraktes.

Overflaten er behandlet med miljøvennlig, vannbaseret lakk, fri for unødige kjemikalier og skadelige stoffer.

Den store størrelsen 90x200 cm gir masse av plass til å vokse på og barnet kan bruke sengen til de vil over til en vanelig ungdom/voksen seng. Størrelsen gir samtidig mulighet for at en voksen kan ligge i sengen feks hvis man skal lese godnathistorie. Størrelsen 90x200 cm er også den størrelsen som gir mulighet for flest utbygningsmuligheter senere – feks til køyeseng, høyseng og mellemhøy seng.

OBS: Bemerk at himmeltekstil og annet tilbehør må køpes separat.

Materiale: Furutre.

Modulet - og den samlede seng - er svanemærket.
Den samlede seng er TÜV-certificeret.

Rengøring: Kan vaskes med en fuktig klut og såpevann.

Mål madrass: 90x200 cm.
Mål seng: L208xH182xD98 cm.
Mål under seng: 20 cm.
Maks belastning på den samlende sengen: 100 kg.

Farve: Hvit
Vårt varenummer: 29451
EAN: 5706558025797
Varenummer: BASIC-A7-1
Lagerstatus: Bestillingsvare