🌞Få 20% EKSTRA Kode 20XTRA 🌞 Utløp: 1h 1t 1m
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Hoppekids Himmelseng, 70x160 cm, BASIC

kr 4399. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Søt og eventyrlig BASIC himmelseng i størrelse 70x160 cm fra Hoppekids. Med et himmeltekstil ( som kjøpes utenom) skaper man en hyggelig stemning på rommet og under sengen er det god plass til oppbevaring. Sengen er svanemerket og overflatebehandlet med vannbasert lakk. Det er mulig å kjøpe masse fint tilbehør til sengen – feks gardin, pynteputer, madrass osv

Komplet Himmelseng i størrelse 70x160 cm fra Hoppekids. Sengen skaper – sammen med eventuelt tekstil og pynt - en hyggelig og huleaktig stemning uten at det lukker rommet helt.

Pynt eventuelt sengen med lyslenker og hyggelige puter. Heng bider opp ”inne” i sengerammen og skap et hyggelig rom-i-rommet-effekt.

Under sengen er det  mulighet  for oppbevaring. De fine skuffene fra Hoppekids passer perfekt under sengen og gir plass til legetøy eller sengetøy.

Modulet - og den ferdige sengen - er svanemerket. 

Svanemerket er din garanti for at produktet overholder alle EU-standarer irnenfor barnemøbler og er testet på disse. Samtidig tas det størst mulig hensyn til miljøet både ved innkjøp av råvarer, under selve produksjpnen, i produktets liv og når produktet skal fraktes.

Overflaten er behandlet med miljøvennlig, vannbaseret lakk, fri for unødige kjemikalier og skadelige stoffer.

Den lille størrelsen på  70x160 cm gjør sengen perfekt til det lille rommet eller til barn som ikke helt er klar til en voksenseng med det første. Mna har fortsatt god plass til å vokse på med denne sengen.

OBS: Bemerk at himmeltekstil og annet tilbehør må kjøpes separat.

Materiale: Furutre.

Mål madrass: 70x160 cm.
Mål seng: L168xH182xD78 cm.
Mål under seng: 20 cm.
Maks belastning på den samlende sengen: 100 kg.

Farve: Hvit
Vårt varenummer: 29452
EAN: 5706558025803
Varenummer: BASIC-A7-3
Lagerstatus: Bestillingsvare