✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

UTGÅTT! Gullkorn Kåpe Barn, Emma Vårjakke, Soft Grønn

  • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
  • Lynrask levering Lynrask levering
Emma Kåpen fra Gullkorn Design er en nydelig 2-lags kåpe med funksjonelle løsninger og i superkomfortabelt materiale. Perfekt som høstjakke eller vårjakke.
kr 1099. -
Utsolgt
Kan ikke bestilles

Nydelig 2-lagskåpe med funksjonelle løsninger og i superkomfortabelt materiale. Med en vannsøyle på 10.000 mm og pusteegenskaper på 5.000 g og tapede sømmer på skuldre og i hette, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable.

Kåpen har flere reflekser, som gjør at barna vil bli sett i mørket. Alle justeringer er lagt på innsiden av jakken av sikkerhetsårsaker. Hetten er justerbar og avtakbar. Vi bruker høykvalitets glidelåser, og front zipper er 2-veis for å gi økt bevegelighet dersom ønskelig.

Kåpen er behandlet med fluorfri coating. Materialet er slitesterkt, men veldig mykt og komfortabelt for barna å gå i. Kåpen har søte rysjedetaljer over lommene og bak på ryggen.Alle Gullkorn Designs ytterplagg kommer med ekstra avtakbar refleks!Siden kåpen er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne kåpen være med på leken i mange, mange år fremover.

Materialegenskaper:Ytterstoff: 94% polyester, 6% elastanLining: 100% polyester10.000 mm vannsøyle, 5.000 g pusteegenskaperDelvis tapetPFC-free DWR