Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Easygrow Lite, Sort

kr 1199. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Vognpose i bomull+bambus, en perfekt overgangspose eller pose til bruk på vår, sommer, høst og på de ikke aller kaldeste vinterdagene. Posen leveres med forlengerdel og har vann- og vindavvisende yttertrekk.

EasyGrow Lite er en populær vognpose som enkelt kan forlenges. Posen er laget i bambusviskose+polyester som gjør den motstandsdyktig mot vann og vind.

 

EasyGrow Lite kan brukes fra ca 0-4 år, fordi du enkelt kan forlenge den fra 96cm til 120cm - dette er en av markedets lengste vognposer.
EasyGrow Lite produsert i Øko Tex 100 sertifiserte materialer og er helt fri for miljøgifter, ftalater, flammehemmere m.m.

Bruk EasyGrow Lite uten forlengerdel i vognens dypbag, bilstol, pulk, seng eller på reise. Forleng den til 130cm og bruk den til et større barn i sportsvogn, som sovepose i sengen eller på reisen eller i barnehage.

Easygrow Lite er produsert med økologisk bambusviskoske blandet med polyester på utsiden, noe som gjør den svært motstandsdyktig og slitesterk. På innsiden er det myk økologisk bomull som puster godt, og er mykt å ligge på.


- Alder ca 0-6 år
- Lengde 98 / 130cm
- Bambusviskose/Polyester på utsiden
- 100% Økologisk myk bomull på innsiden
- Kan vaskes i maskin
- Avtagbar bunn
- Tilpasset 5 punkts seler
- Testet og godkjent iht Europeiske sikkerhetsstandarderVårt varenummer: 6129
EAN: 7090019967046
Varenummer: 16704
Lagerstatus: Utsolgt
Merke: Easygrow