🏡 Fri hjemlevering over kr 999.- 🏡
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Easygrow Hood 2019, Solid Grey

kr 2599. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Easygrow Hood er kanskje markedets beste vognpose, og leveres med forlenger fra 98 til 130cm. Dette er nyeste modell av dunposen Easygrow Hood Wool, som nå også har ull i ryggen. Easygrow Hood W har vind og vanntett bionic impregnering

Easygrow Hood W er en dunpose som kan forlenges. Vognposen er en av de mest solgte vognposene i Norge, og har blant annet blitt testet i TV2 Hjelper Deg med kommentaren "Her får du valuta for pengene".

Easygrow Hood Wool har nå ull i ryggen, og fra 2019 kommer den nå også med lekre detaljer i brun skinn. Denne vognposen kan brukes fra ca 0-6 år, fordi du enkelt kan forlenge den fra 98cm til 130cm, som gjør den til en av markedets lengste poser.

Hood er laget i Øko-Tex sertifisert ren økologisk bomull på innsiden, er fylt med minst 700gram 80/20 Andedun/Fjær. Ytterstoff er impregnert med Bionic Finish Eco impregnering som gjør posen vindtett og vanntett uten bruk av flourkarboner, formaldehyd, parafin og andre skadelige stoffer.

Bruk Easygrow Hood uten forlengerdel i vognens dypbag, bilstol, pulk, seng eller på reise. Forleng den til 130cm og bruk den til et større barn i sportsvogn, som sovepose i sengen eller på reisen eller i barnehage. Du kan også brette vognposen opp og bruke den som et leketeppe.

Easygrow Hood er produsert med kvalitetsdun som har en fantastisk evne til å holde barnet varmt. Innsiden er av myk økologisk bomull som puster godt, og er mykt å ligge på. Det er vaskbar ull i ryggen. Vognposen har ingen gjennomgående sømmer. Dette gjør posen ekstra lun og god.

- Alder ca 0-6 år
- Lengde 98 / 130cm
- Fyll: Minst 700g 80/20 Andedun/Fjær
- Vaskbar ull i ryggen
- Innside: 100% Økologisk Myk Bomull. Øko-tex 100 sertifisert
- Yttertrekk er Bionic Finish Eco Impregnert.
- Vindtett
- Vanntett
- Kan vaskes i maskin
- Glidelås
- Avtagbar bunn
- Tilpasset 5 punkts seler
- Testet og godkjent iht Europeiske sikkerhetsstandarderVårt varenummer: 6108
EAN: 7090019968654
Varenummer: 16865
Lagerstatus: Utsolgt