Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Easygrow Flex Vognpose, Navy Melange

Easygrow Flex er en helårs vognpose med forlengerdel som kan forlenges til opptil 130cm. Vognposen har fuskepels og en vann og vindtett ytterside.
kr 1699. -
Bestillingsvare

Hvorfor Mimmis.no ?

Fri frakt over 1000.- og gratis bytte Lynrask levering Prisgaranti
Vårt varenummer: 18915
EAN: 7090019965172
Varenummer: 11517
Lagerstatus: Bestillingsvare
Merke: Easygrow
Gratis frakt

EasyGrow Flex er helårsposen fra EasyGrow; en pose i Down Touch (Dun-liknende bomull), som kan forlenges til hele 130cm. Posen er utstyrt med fuskepels kant, og er både vann- og vinntett

EasyGrow Flex kan brukes fra ca 0-6 år, fordi du enkelt kan forlenge den fra 98cm til 130cm - en av markedets lengste poser.
EasyGrow Flex produsert i Øko Tex 100 sertifiserte materialer og er helt fri for miljøgifter, ftalater, flammehemmere m.m.

Bruk EasyGrow Flex uten forlengerdel i vognens dypbag, bilstol, pulk, seng eller på reise. Forleng den til 130cm og bruk den til et større barn i sportsvogn, som sovepose i sengen eller på reisen eller i barnehage.

Easygrow Flex er produsert med Down Touch ™ Hullfiber Polyester puster godt og holder godt på varmen. Innsiden er av myk økologisk bomull som puster godt, og er mykt å ligge på. Det er samme fyll i ryggen også, slik at du kan bruke den som sovepose. EasyGrow Flex har elastiske sømmer og syntetisk pels


- Alder ca 0-6 år
- Lengde 98 / 130cm
- Fyll: Down Touch ™ Hullfiber Polyester
- Fuskepels i akryl
- Innside: 100% Økologisk myk bomull
- Yttertrekk: Vannavvisende polyester ( > 3000mm vannsøyle )
- Vindtett
- Kan vaskes i maskin
- Glidelås åpning
- Antiskli rygg
- Avtagbar bunn
- Tilpasset 5 punkts seler
- Testet og godkjent iht Europeiske sikkerhetsstandarder
- Elastiske sømmer.