🏡 Fri hjemlevering over kr 999.- 🏡
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Britax Multi-Tech III, Cosmos Black

Sjekk prisen kr 2495. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Britax Römer Multitech 3 er et allsidig sete som kan brukes bakovervendt fra 9-25kg. Setet kan også monteres fremovervendt fra 18kg (anbefales ikke). Setet har blant annet justerbar nakkestøtte og seler, og er fleksibelt i bredden, slik at det hele tiden passer perfekt til ditt barn.

Den allsidige MULTI-TECH III gjør det mulig for ditt barn å kjøre lenger bakovervendt, men kan også monteres framovervendt fra 18 kg*. Takket være den justerbare nakkestøtten og selen, samt den fleksible bredden, kan bilstolen vokse med ditt barn. Med installasjonsindikatorer og optimal sidekollisjonsbeskyttelse, kan du som forelder føle deg helt trygg med MULTI-TECH III.

OVERLEGEN PUTETEKNOLOGI FOR SIDEKOLLISJON (SICT)
Vår forbedrede SICT sikrer med to steg - en overlegen beskyttelse i tilfelle sidekollisjon. Den skyver barnet vekk fra støtet i en kontrollert bevegelse og endrer sin form for å absorbere energien fra støtet som barnet ditt ellers ville blitt utsatt for. For å utnytte denne beskyttelsen, juster og fest SICT på den siden av barnesetet som er nærmest døren.

BAKOVERVENDT LENGRE
Bakovervendte bilseter tilbyr den beste beskyttelsen i tilfellet frontkollisjon – som er den type ulykke som skjer oftest på veien. I en frontkollisjon med et sete som er bakovervendt, er kraften fra støtet ledet til bakdelen av setet, mens den resterende energien er spredd jevnt over på hodet, nakken og overkroppen. Med et forovervendt sete er energien fra sammenstøtet spredd ulikt i forhold til setestrukturen og fastholdelsessystemet – som kan medføre større skade på barnets kropp. Vi anbefaler at barn bør reise bakovervendt så lenge som mulig.

DYPE BESKYTTENDE SIDEVINGER
Våre myke, polstrede sidevinger fungerer som en kokong som ytterligere absorberer støt fra sidekollisjoner og reduserer risikoen for at barnet ditt tar skade.

BRYSTPUTER
Våre spesielle brystputer sikrer komfort og reduserer hvor langt barnet kan skyves fremover ved en frontkollisjon, med ekstra tanke og fokus på barnets nakke. De hjelper også i å fordele spredningen av støtkraften fra en frontkollisjon jevnt utover barnets skuldre og brystkasse.

5-PUNKTS SIKKERHETSSELE
Vi mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

LETTJUSTERBAR NAKKESTØTTE OG SIKKERHETSSELE
Vår polstrede nakkestøtte og sikkerhetssele er begge så enkle å justere for å tilrettelegge for barnets høyde at du kan gjøre det med én hånd. Før du sikrer barnet ditt med sikkerhetsselen, må du sørge for at nakkestøtten er i riktig stilling, rett ovenfor barnets skuldre.

JUSTERBAR BREDDE
Etterhvert som barnet vokser, vil setet vokse med barnet. Ikke bare i høyden, men også i bredden. For å gjøre det både komfortabelt og sikkert for barnet, kan bredden på barnesetet justeres på en rask og enkel måte, slik at setet passer barnet perfekt.

TREKK SOM RASKT KAN TAS AV
Ting kan fort bli grisete underveis. Barn kan søle drikker og bli bilsyke. Derfor har vi utviklet et setetrekk som tåler maskinvask og som er lett å ta av uten å koble fra sikkerhetsselen. Slik kan du enkelt fjerne sølet og fortsette turen.

OBS. Kombisete: Dette setet kan både monteres fremovervendt og bakovervendt. Mimmis anbefaler alle å ha barna bakovervendt så lenge som mulig og til barnet er minimum 5 år.
Et bakovervendt sete gir 5 ganger bedre beskyttelse enn et fremovervendt sete, også for større barn. Å ha barnet ditt bakovervendt så lenge som mulig er det viktigste du kan gjøre for ditt barns sikkerhet på bilturen.


Vårt varenummer: 24518
EAN: 4000984166743
Varenummer: 2000027520
Lagerstatus: Bestillingsvare