✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

UTGÅTT! Britax KIDFIX 2S Beltestol, Cosmos Black

  • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
  • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
  • Lynrask levering Lynrask levering
Fri frakt
Populær 🔥
1000+ Solgte
Kidfix 2S fra Britax Römer er en beltestol for barn mellom 15-36kg. Ryggen kan tas av slik at du kan bruke den som beltepute fra barnet er 22kg. Kidfix2 S har både SICT, SecureGuard og monteres med eller uten isofix. En trygg og god stol!
kr 2995. -
Utsolgt   Kan ikke bestilles

KIDFIX2 S 2-i-1-bilstol for barn fra opp til 12 år. Takket være den V-formede ryggstøtten med justerbar SICT gir stolen ikke bare mer plass for barnet til å vokse, men også enestående beskyttelse mot sidekollisjon. Vi anbefaler at man bruker en høyrygget beltestol så lenge som mulig, men med KIDFIX2 S kan du imidlertid fjerne ryggstøtten når barnet når en høyde på 135 cm og veier minst 22kg for ekstra fleksibilitet. SecureGuard og belteklipsen sikrer optimal plassering av sikkerhetsbeltet når bilstolen brukes som beltestol.


Sikkerheten kommer først
Alltid sikker på farten: Den høye ryggstøtten på KIDFIX2 S har mykt polstrede sidevanger og enestående beskyttelse mot sidekollisjon takket være justerbar SICT. Dermed har barnet alltid den beste beskyttelsen ved en sidekollisjon. Samtidig hjelper SecureGuard med å plassere beltet optimalt over bekkenet, noe som reduserer risikoen for skader i mageregionen. I tillegg sørger belteklipsen for at kjøretøyets diagonale sikkerhetsbelte holdes i riktig posisjon over barnets skulder når stolen brukes som beltestol uten ryggstøtten. Dermed har du én ting mindre å bekymre deg om bak rattet.


Alltid komfortabel
KIDFIX2 S vokser med barnet fra du slutter med bakovervendt småbarnsstol opp til 12 år. Takket være den V-formede ryggstøtten gir stolen en komfortabel stilling for små barn og god plass til å vokse i skulderområdet – det justeres automatisk når du endrer høyden på hodestøtten. I tillegg kan du fjerne ryggstøtten når barnet har blitt høyere enn 135 cm. Alt dette gjør at reisen ikke bare blir komfortabel, men også fleksibel.


- Beltestol og pute i ett
- Avtagbar ryggstøtte
- Avtagbart vaskbart trekk
- SecureGuard ekstra kontaktpunkt mellom bena
- Gode beltegjennomføringer
- Avansert SICT Sidekollisjonsbeskyttelse
- Justerbar V-formet rygg
- Justerbart ergnomoisk hodestøtte
- Designet, Utviklet og produsert i Tyskland
-

- Godkjenning: ECE R44/04 for fremovervendt installasjon barn 15-36kg.
-Størrelse: H X B x D: 67 – 85 x 54 x 39 cm
- Vekt 7,2kg

Merke: Britax
Varenummer: 29629
EAN: 4000984165944
Varenummer: 2000031437
Lagerstatus: Utsolgt