Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

Britax KIDFIX2 R, Cosmos Black

kr 2295. -
Bestillingsvare

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Kidfix² R er en ny beltestol fra Britax Römer som tillates brukt for barn mellom 15-36kg, eller kun som beltepute fra barnet er 22kg. Kidfix2 R leveres i motsetning til Kidfix2S, uten SICT, men er fortsatt utstyrt med Britax Secureguard.

Den prisbelønte KIDFIX-serien har akkurat fått et nytt tilskudd – KIDFIX2 R 2-i-1-bilstol for barn opp til 12 år. Den V-formede justerbare ryggstøtten gir stolen god plass til å vokse samtidig som den beskytter barnet. Vi anbefaler at man bruker en høyrygget beltestol så lenge som mulig, men med KIDFIX2 R kan du imidlertid fjerne ryggstøtten når barnet når en høyde på 135 cm og veier minst 22kg for ekstra fleksibilitet. SecureGuard og belteklipsen sikrer optimal plassering av sikkerhetsbeltet når bilstolen brukes som beltestol.


Sikkerheten kommer først
Alltid sikker på farten: Den høye ryggstøtten på KIDFIX2 R har mykt polstrede sidevanger, slik at barnet ditt alltid har den beste beskyttelsen mot sidekollisjon. Samtidig hjelper SecureGuard med å plassere beltet optimalt over bekkenet, noe som reduserer risikoen for skader i mageregionen. I tillegg sørger belteklipsen for at kjøretøyets diagonale sikkerhetsbelte holdes i riktig posisjon over barnets skulder når stolen brukes som beltestol uten ryggstøtten. Dermed har du én ting mindre å bekymre deg om bak rattet.


Alltid komfortabel
KIDFIX2 R vokser med barnet fra du slutter med bakovervendt småbarnsstol opp til 12 år. Takket være den V-formede ryggstøtten gir stolen en komfortabel stilling for små barn og god plass til å vokse i skulderområdet – det justeres automatisk når du endrer høyden på hodestøtten. I tillegg kan du fjerne ryggstøtten når barnet har blitt høyere enn 135 cm. Alt dette gjør at reisen ikke bare blir komfortabel, men også fleksibel.


- Beltestol og pute i ett
- Avtagbar ryggstøtte
- Avtagbart vaskbart trekk
- SecureGuard ekstra kontaktpunkt mellom bena
- Gode beltegjennomføringer
- Justerbar V-formet rygg
- Justerbart ergnomoisk hodestøtte
- Designet, Utviklet og produsert i Tyskland
-

- Godkjenning: ECE R44/04 for fremovervendt installasjon barn 15-36kg.
-Størrelse: H X B x D: 67 – 85 x 48 x 39 cm
- Vekt 7,0kgVårt varenummer: 29637
EAN: 4000984165906
Varenummer: 2000031433
Lagerstatus: Bestillingsvare
Merke: Britax