✔ Fri frakt over 1499.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti ✔ Hjemlevering kr 129
🍃Sjekk ut vårt HØSTSALG🍃
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Filter

UTGÅTT! Britax BABY-SAFE iSENSE Babystol, Space Black

 • Frakt kr 79 og gratis frakt over 1499,- Fri frakt over 1499,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 365+1 dagers åpent kjøp
 • Lynrask levering Lynrask levering
Fri frakt
Baby-Safe i-Sense er vårt nyeste og sikreste babysete. Her får du en bilstol som er ergonomisk tilpasset både nyfødte og større barn. Bilstolen kan monteres i en Britax Flex Base (kjøpes utenom), slik at du enkelt kan rotere bilstolen mot døren for å ta barnet inn og ut.
kr 2995. -
Utsolgt   Kan ikke bestilles
 • Babybilstol for bruk fra nyfødt til 83cm/13kg/15 måneder
 • Smart belysningsteknologi på innsiden og utsiden av babybilstolen
 • Patentert liggeteknologi som gir den beste kombinasjonen av både sikkerhet og komfort
 • 90 graders rotasjon ved montering i FLEX BASE iSENSE isofix-base (Kjøpes utenom)
 • Kan klikkes rett i FLEX BASE iSENSE isofix-base og de fleste barnevogner (Base og barnevogn kjøpes utenom)Det smarteste valget for nydelige endringer

BABY-SAFE iSENSE kombinerer avansert beskyttelse med enestående innovasjon i komfort, både for deg og ditt spedbarn. Den er utstyrt med nøye plasserte smarte lys som slås av og på automatisk for å forenkle monteringen i bilen eller på barnevognen. Du kan også slå lysene på og av manuelt for å gi barnet ditt komfort og kunne se det selv når det er mørkt ute. Babybilstolen følger med babyen din fra fødselen opp til 15 måneder og kan enkelt monteres på FLEX BASE iSENSE eller barnevogner som SMILE III. Justerbare, koselige liggestillinger sørger for ergonomiske og trygge reiser til enhver tid.

iSENSE – smart belysningsteknologi

BABY-SAFE iSENSE er utstyrt med tre forskjellige sett med smarte lys for å forenkle hverdagen. Monteringslysene tennes automatisk når det er nødvendig, og gjør det enda enklere å montere babybilstolen på basen eller barnevognen når det er mørkt. Sikkerhetslysene gir synlighet og syn når du går gjennom dårlig opplyste områder. Og de innvendige lysene lar babyen din se og bli sett.

Langvarig komfort

BABY-SAFE iSENSE kan brukes fra fødselen opp til 15 måneder og gir koselig komfort til enhver tid. Nyfødt-innsatsen sørger for ergonomisk sikkerhet for de nyfødte babyene, mens den patenterte integrerte ligge-mekanismen gir den mest ergonomiske posisjonen i forhold til babyens høyde, og nakkestøtten kan justeres for å gi mer plass når babyen vokser.

Stor kompatibilitet og tilgjengelighet

BABY-SAFE iSENSE festes enkelt til FLEX BASE iSENSE med et klikk samt til et bredt utvalg av barnevogner som SMILE III*. Å løfte og montere BABY-SAFE iSENSE på nytt igjen er raskt og enkelt, slik at du kan nyte sømløs frihet mens du er på farten. Ved å bruke FLEX BASE iSENSE kan babybilstolen dreies mot bildøren, slik at du enkelt kan plassere og feste barnet ditt. * Ytterligere adaptere er nødvendige

Hørbart klikk for å indikere riktig montering

Når du monterer babybilstolen på FLEX BASE iSENSE i bilen eller på barnevognen, forteller et tydelig hørbart klikk deg om at setet er trygt montert.

5-punkts sikkerhetssele

Vi mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

Lettjusterbar nakkestøtte og sikkerhetssele

Vår polstrede nakkestøtte og sikkerhetssele er begge så enkle å justere for å tilrettelegge for barnets høyde at du kan gjøre det med én hånd. Før du sikrer barnet ditt med sikkerhetsselen, må du sørge for at nakkestøtten er i riktig stilling, rett ovenfor barnets skuldre.

Lett tilgang

Den roterende funksjonen på basen gjør at du kan dreie babybilstolen mot den åpne bildøren, noe som gjør det enkelt å ta babyen din fra setet og sette bærebagen på barnevognen for lengre turer eller bare inn i huset.

Justerbart håndtak

Det justerbare håndtaket lar deg flytte den bakover og plassere barnet i babystolen. Bare trykk knappene på hver side av håndtaket for å låse opp og flytte på den. Når du plasserer stolen på gulvet, anbefaler vi at du legger håndtaket helt tilbake for å hindre gynging.

Enkel å løsne med CLICK & GO® adaptere

Vi har gjort det lett for foreldre å løsne og løfte babystolen fra basen eller sportsvognen fra en ergonomisk oppreist stilling. Bare bruk håndtaket bak babystolen for å låse opp fra basen eller sportsvognen og løft opp enkelt.

Installasjonslys

I mørke omgivelser hjelper monteringslysene på BABY-SAFE iSENSE deg til en sikker montering i bilen eller på barnevognen. Monteringslysene aktiveres automatisk når det er mørkt og babybilstolen flyttes. Når den er montert på FLEX BASE iSENSE, slås monteringslysene av automatisk. Når den er montert på en barnevogn, slås monteringslysene automatisk av igjen, og sikkerhetslysene tennes for bedre synlighet når det er mørkt.

Innvendige lys

Innvendige lys kan slås på for å gi ekstra komfort for den lille. De lar deg også se barnet ditt selv når det er mørkt, for å være sikker på at barnet har det bra hele tiden. De indre lysene kan også hjelpe deg når du fester barnet ditt i mørket.

Ligge-flat-teknologi

Tilrettelegger for en mer behagelig og ergonomisk stilling for nyfødte spedbarn. Vår patenterte integrerte tilbakeleningsmekanisme lar deg justere hvor flatt barnet skal hvile i henhold til barnets høyde. Stillingen endres automatisk når du justerer nakkestøtten og rommer mer etterhvert som barnet ditt vokser. Skulderstroppene justeres også i takt med justering av nakkestøtten.

Innlegg for nyfødte

Spesielt utformet for å gi nyfødte babyer ekstra støtte. Innlegget som følger med for nyfødte spedbarn, med støtabsorberende puter som kan taes av og på, reduserer seterom og sørger for ekstra komfort.

Komfortable og stilige premium trekk

De nydesignede trekkene er så stilige og komfortable som de kan få blitt. Disse førsteklasses trekkene er laget av et enda mykere stoff kombinert med forbedret passform, og gir ekstra komfort for babyen din.

Trekk som raskt kan tas av

Ting kan fort bli grisete underveis. Barn kan søle drikker og bli bilsyke. Derfor har vi utviklet et setetrekk som tåler maskinvask og som er lett å ta av uten å koble fra sikkerhetsselen. Slik kan du enkelt fjerne sølet og fortsette turen.

Sikkerhetslys

Når det er mørkt hjelper sikkerhetslysene deg når du går til bilen med spedbarnet eller når du skyver barnevognen med babybilstolen montert. Sikkerhetslysene aktiveres også automatisk når babybilstolen kommer inn i et mørkt miljø.

Kalesjepakke

Kalesjepakken beskytter barnet ditt mot sol (UPF 50+) og vind, både i bilen og i sportsvognen. Festepunktene ligger praktisk til rette på sidene av håndtaket, slik at du kan bære babystolen med kalesjepakken på.

Montering med i-Size

Du vil virkelig ha glede av våre babystolbaser når barnet sover og du enten vil bære barnet ut eller inn i bilen uten å forstyrre barnets søvn. Når basen er installert i bilen, kan du enkelt feste eller ta ut av babystolen med et enkelt klikk, stressfritt og uten å forstyrre barnet. Våre i-Size-baser passer til alle i-Size-godkjente sittestillinger, så sjekk bilhåndboken for i-Size-godkjente sittestillinger i bilen din.

Montering med På base

Du vil virkelig ha glede av våre babystolbaser når barnet sover og du enten vil bære barnet ut eller inn i bilen uten å forstyrre barnets søvn. Når basen er installert i bilen, kan du enkelt feste eller ta ut av babystolen med et enkelt klikk, stressfritt og uten å forstyrre barnet. Sjekk biloversikten vår på basens produktside for å se om babystolbasen er kompatibel med bilen din.

Montering med I belte

Dette barnesetet kan monteres med bilens trepunkts setebelte. Dette alternativet er nyttig hvis du skal flytte bilsetet mellom forskjellige biler og ikke alle bilene har forankringspunkter for ISOFIX. Setebelteføringer hjelper deg å montere setet skikkelig.Se i bilhåndboken for å finne passende sittestillinger, og be din lokale forhandler om å få en testinstallasjon i bilen din (av en ansatt som har fått opplæring av Britax Römer), før du kjøper bilsetet.

På barnevogn

På travle dager når du og babyen din er ute og reiser i bilen, kan du få dagen til å gå mer behagelig ved å bruke babystolen med sportsvognen. Bare ta babystolen med barnet ut av bilen og klikk den fast på sportsvognen, så er du klar til å gå.

På base

Våre babystoler kan også brukes på en av våre baser for en enkel og sikker installasjon. Basen forblir montert i bilen mens babysetet ganske enkelt klikkes på eller av etter behov.

Spesifikasjoner

 • Produktvekt: 4.8 kg
 • Høyde: 58 cm
 • Bredde: 44 cm
 • Dybde: 67 cm
 • Dimensjoner (H x B x D): 58 x 44 x 67 cm
Merke: Britax
Varenummer: 36410
EAN: 4000984312539
Varenummer: 2000035089
Lagerstatus: Utsolgt