Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! BedBox by JetKids, Blå

kr 1499. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
JetKids BedBox® er et smart reiseprodukt for deg som reiser med barn: Den er en koffert, en håndbagasje, en sparkekoffert til å fykerundt på, og en barneseng som gir soveplass eller bedre komfort på flyet!

JetKids BedBox® er et smart reiseprodukt for deg som reiser med barn: Den er en koffert, en håndbagasje, en sparkekoffert til å fykerundt på, og en barneseng som gir soveplass eller bedre komfort på flyet!
BedBox brukes for barn fra 0 år og helt opp til 6 års alderen.

Med BedBox® får du alt du trenger til barnet ditt på flyreisen, i en og samme boks. Inni kofferten er det en madrass som brukes til sengefunksjonen. Denne vaskbare madrassen kan også brukes som stellemadrass på eksempelvis stellebordet på flytoalettet. Det er også god plass til barnets reiseartikler oppe i kofferten - og hvis du skal ha topp komfort anbefaler vi å putte nedi en pute, et godt pledd og noen deilige hodetelefoner. Bon voyage!

BedBox® er designet innenfor IATAS standard håndbagasjemål, og passer også under flysetet. Når man har kommet opp i lufta, og lyset for setebeltet er slått av, kan man enkelt slå opp sengefunksjonen ved hjelp av det unike patenterte lokket. Sengen slåes opp i setet nærmest vinduet. På den måten blokkerer man ikke de andre setene. Om man reiser med barn under 2 år som ikke har eget sete, anbefaler vi å spørre pent ved innsjekk eller gate om det finnes noen ledige seter ombord i flyet: Erfaring tilsier at at småbarnsforeldre blir prioritert på disse ledige setene.

BedBox® er utviklet med tanke på sikkerhet og komfort, av folk med lang erfaring og kunnskap i flybransjen. Den skal selvsagt ikke brukes under avgang, landing eller turbulens, men slås enkelt opp i flysetet på noen få sekunder så fort man har kommet seg opp på marsjhøyde. Når man omsider går inn for landing, ruller man enkelt sammen madrassen, pakker kofferten like fort og enkelt sammen igjen, og plasserer den under flysetet foran, eller oppe i hattehyllen.

Sparkekoffert-funksjonen til BedBox® er noe de litt større barna kommer til å elske! Det kan komme godt med på flyplasser hvor det gjerne er litt avstander. Om barnet blir slitent, kan man enkelt dra det etter seg med den medfølgende stroppen. Fremhjulene er 360 grader svingbare, slik at det vil oppleves som en lek å manøvrere! Gøy for både store og små!

Størrelse (L X B X H): 46cm X 20cm X 36cm
Vekt med madrass: Ca 3 kg
Totalt volum: 20 literVårt varenummer: 24216
EAN: 7090038821121
Varenummer: BEDBOX-BLUE
Lagerstatus: Utsolgt