✔ Fri frakt over 999.- ✔ Lynrask levering ✔ Prisgaranti
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! BabyBjörn Light Reiseseng, Sort - Best i test

kr 2399. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Babybjørn Light er testvinneren av reisesenger på markedet. Lettere enn dette blir det ikke å reise med barnet. Reisesengen veier bare 6 kg, er superenkel å sette opp og leveres med myk madrass. Brukes fra barn 0-3 år.

Best i test!

BABYBJÖRN Reiseseng Light er best i test. Denne sengen er lett å ha med, og lett å bruke. Lettere enn dette blir det ikke å sove borte med små barn.
Babybjörn Light Reiseseng veier bare 6 kilo er lett å ta med seg i den praktiske vesken som følger med. Den er enkel å felle opp og ned, og fungerer like bra på lange reiser som når du er på besøk hos venner og familie. Den myke madrassen gjør reisesengen til en deilig og trykk plass for barnet å sove - enten på reise eller som ekstraseng hjemme!
Passer barn fra 0-3 år.Enkel å felle opp og ned
Lei av å prøve å få den gamle klassiske sengen opp eller ned? Babybjørn Light reiseseng gjør det mye mye enklere. Åpne vesken, ta ut reisesengen og fell den ut - i en håndvending. Ingen løse deler å skru fast, ingen vanskelige knapper. Benene felles automatisk ut og når du har lagt i madrassen har du en stødig og god seng. Når du ikke skal bruke den feller du den raskt sammen og oppbevarer den i den praktiske vesken

Lett å ta med seg
Å reise med barn kan innebære at du må ha med en hel haug av saker o gting. Da er det deilig at denne bare veier 6 kg. Den er lett å flytte rundt, og veskens gjennomtenkte design gjør at reisesengen lett kan pakkes ned i bagasjerommet eller sendes med flyet.

Myk og deilig madrass
Den medfølgende madrassen er myk og deilig, og gjør reisesengen til en koselig soveplass til din bebis. Madrassens bunnplate gjør at reisesengen står stødig til tross for den lette vekten.

En naturlig del av hverdagen
Den lette vekten og smidige konstruksjonen av BabyBjørn Light Reiseseng gjør den perfekt for både store og små eventyr. Den passer like bra hos venner og familie som når du skal på langtidsreise til Thailand! Du kan også bruke den som en deilig ekstraseng i hjemmet.
Det å være på reise er både gøy og spennende, men for et lite barn er det kanskje utrygt og skummelt.
Tren derfor på å sove i reisesengen, en god stund FØR du skal på reise!
- og når du så skal ut å reise, er reisesengen en trygg og kjent plass, med trygge og kjente lukter!

Luftig design
Det luftige designet med "mesh" på sidene gjør at barnet kan puste selv om ansiktet kommer helt inntill. Gjennom stoffet kan du også se at barnet ditt har det bra. Både madrass trekket og sengetøyet kan tas av og vaskes i maskin

- Fra nyfødt til 3 år
- Vekt: 6kg inkl vesken
- Madrass: 60 x 105 x 4 cm
- Åpen: 82 x 112 x 64 cm
- Lukket: 49 x 60 x 14 cm
Alle materialene er snille mot barnets hud og ufarlige å smake på. 100% frie for helseskadelige emner og oppfyller alle kravene for Öko-Tex Standard 100, klasse 1, og alle relevante sikkerhetsstandarder, inkludert EN/716

Vårt varenummer: 7480
EAN: 7317680402806
Varenummer: 040280
Lagerstatus: Utsolgt