🏡 Fri hjemlevering over kr 999.- 🏡
Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Babybjörn Balance Soft, Mørk Grå/Grå, Cotton/Jersey

kr 1549. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Limited Edition, Babybjørn Vippestol Balance Soft gir naturlig og morsom gynging og riktig støtte for hode og rygg. Brukes fra nyfødt til ca 2 år

BabyBjörn Balance vippestol er en ergonomisk designet vippestol som gir babyen den riktige støtten til hodet og ryggen. Stolen kan brukes fra 3,5-13 kg.

Ergonomisk vippestol med myk og omsluttende design som passer allerede fra fødselen. Morsom og naturlig gynging som trener barnets motorikk og balanse. Ingen batterier er nødvendige.

Morsom og utviklende gynging
Ingen batterier behøves siden det er barnet selv som får vippestolen til å gynge. Barnet lærer fort hvordan hun eller han setter vippestolen i bevegelse, og dette bidrar til å utvikle balanse og motoriske ferdigheter på en helt naturlig måte.

Riktig støtte for hode og rygg
Vippestolen er ergonomisk utformet og gir barnet ditt riktig støtte for hode og rygg helt fra det er nyfødt. Det formsydde stoffsetet former seg etter barnets kropp og fordeler vekten jevnt. Dette fører til at barnet får god støtte og er spesielt viktig for spedbarn som ennå ikke har fullt utviklet muskulatur.

Fra nyfødt til 2 år
Vippestol Balance Soft er vippestol og barnestol i ett og kan brukes helt opp til toårsålderen. Fra barnet er nyfødt og til hun eller han har lært seg å sitte oppreist uten støtte kan den brukes som en vippestol. Når barnet har lært seg å gå og sitte selv kan du vende på stoffsetet og bruke den som en behagelig barnestol.

Enkel å rengjøre
Setet er lett å ta av når det behøver rengjøring og kan enkelt vaskes i maskin.

Fire stillinger
Vippestolen har fire stillinger – leke-, hvile-, sove- og transportformat. Den justeres enkelt og stille fra den høyeste lekestillingen til den lavere hvilestillingen og til den laveste sovestillingen. Den kan foldes sammen og bli helt flat i transportformat.

Kompakt og enkel å transportere og oppbevare
Siden den er lett og kan foldes sammen til transportformat er vippestolen praktisk når du er på farten, og enkel å oppbevare når den ikke er i bruk.

Myk design som skaper en ekstra behagelig følelse
Vippestol Balance Soft kjennetegnes av runde former og en omsluttende design som skaper en følelse av et trygt rede for barnet fra nyfødt alder. Sikkerhetsselen har myk vattering og er behagelig for barnet å holde i.

Utviklet med barnelege
Vippestol Balance Soft er utviklet i samarbeid med internasjonalt ledende barneleger for å sikre korrekt støtte for barnets hode og rygg helt fra fødselen.

ALDER OG VEKT
Fra nyfødt og opp til ca. 2 år.
Minimumvekt: 3,5 kg
Maksvekt: 13 kg
Når produktet brukes som vippestol er maksvekt 9 kg.
Høyeste stilling opp til 9 kg.
Mellomstilling opp til 9 kg.
Laveste stilling opp til 7 kg.
Når produktet brukes som stol er maksvekt 13 kg.
Høyeste stilling opp til 13 kg.
Mellomstilling opp til 10 kg.
Laveste stilling opp til 7 kg.
Det er ikke farlig å overskride anbefalt maksvekt for en stilling, men gyngefunksjonen blir dårligere.

MATERIALE
Alle materialer er behagelige mot barnets hud og ufarlige å smake på. De inneholder ingen helseskadelig stoffer og oppfyller kravene til Øko-Tex® Standard 100, Klasse I for barneprodukter. Det er viktig for oss!

Materiale: Bomullsjersey

Vekt: 2,1 kg.
Størrelse Høyeste posisjon: 39 x 79 x 56 cm
Transportformat: 39 x 89 x 11 cmVårt varenummer: 19174
EAN: 7317680050847
Varenummer: 005084
Lagerstatus: Utsolgt