Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filter

UTGÅTT! Ammepakke Small: bbhugme, Manuell brystpumpe og Stelleveske

kr 1797. -
Utsolgt

Hos oss får du alltid:

✓ Fri frakt over 1000.- og gratis bytte ✓ Lynrask levering ✓ Prisgaranti
Gratis frakt
Legg i ønskelisten
Her får dere et supert pakketilbud med den populære bbhugme ammeputen, samt en manuell Horigen brystpumpe og en praktisk stelleveske fra Easywalker.
bbhugme Ammepute: Den nye bbhugme Nursing Pillow er perfekt til amming av barnet ditt. Den leveres med pute, trekk, to pebbles og en praktisk oppbevaringsbag. Trekket er langt og stretchy slik at du enkelt får knytet det rundt mage, hofte eller skuldre, og på den måten må du ikke holde ammeputen fast - bare sett deg og la melken flyte fritt. Ammeputen fra bbhugme kan i tillegg brukes som magetreningspute, nakkepute på fly eller biltur eller bare til kos i sofaen!

Easywalker Stelleveske:
Fin stelleveske som passer alle vogner. Den er utstyrt med lang skulderstropp med ekstra tykke skulderputer. Baggen er delt i to seksjoner, frontseksjonen med diverse praktiske lommer, isolert flaskeholder, osv osv, og bakseksjonen med stellematte og plass til bleier og våtservietter.

Horigen Freeture Manuell Brystpumpe
Manuell håndpumpe med 3D silikonmembran for enkel og effektiv melking. Leveres med flaske samt adapter til Philips Avent og DrBrown

Horigen Brystpumpe, Manuell er en brukervennlig brystpumpe med Horigens smarte 3D-Brystskjold. Pumpen har et godt håndtak som gir deg et bra grep og god vikel når du skal pumpe. Det myke 3D brystskjoldet dekker brystvorten og aereolaen for å etterlikne barnets munn. Med mildt trykk, vakuum og massasje får du raskt et høyt melkefløde.
Brystpumpen har en anti-returfløde som hindrer at luft kommer i kontakt med melken. Dette sikrer at melkens kvalitet ikke blir forringet.
Denne håndpumpen er kompakt, intiutiv, enkel å montere og leveres med tilbehør som gjør det enkelt å oppbevare melken i kjøleskapet.

Helsepersonell anbefaler brystmelk som den beste næringen for spedbarn. Brystmelken inneholder antistoffer som beskytter barnet mot infeksjoner og allergier. Ved å bruke en brystpumpe kan du få opprettholdt melkeproduksjonen også når du ikke er sammen med barnet, og du kan pumpe og spare på melken - slik at barnet kan få morsmelk, også når du ikke er tilstede.

- Håndpumpe
- 100% BPA fri
- 3D brystskjold/membran
- Sugetrykk: =26Kpa
- Leveres med 1x Oppbevaringsflaske 120 ml, flaskelokk, flaskesmokk og adapterringer
- Kompatibel med Philips Avent og DrBrowns tåteflasker
- Kan vaskes, dampsteriliseres eller kokes. Ikke mikrobølgeovn.

Hvem er Horigen?
Horigen er et nytt merke i Norge - men er internasjonalt en velkjent og velrennomert produsent av brystpumper. De er spesielt kjent for sine myke, enkle og effektive 3D Brystpumper, som har vunnet best i test, Baby Innovation Award 2017, samt den prestisjetunge førsteplassen i Consumer Awards 2017 på Kind und Jugend i Tyskland.Vårt varenummer: 26361
Varenummer: AMME01
Lagerstatus: Utsolgt
Merke: bbhugme